مشخصات سیستم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فلش بوتی که درست کردی legacy درست کردی یا uefi ?
سلام
من ویندوز 8.1 رو روی فلش بوتیبل کردم و میخوام ویندوز نصب کنم.
وقتی که پارتیشنی که میخوام روش ویندوز نصب کنم این پیغام رو میده.
Windows cannot be installed to this disk. The selected disk has an MBR partition table. On EFI system, Windows can only be installed to GPT disks.
مشکل کجاست؟
|
مشخصات سیستم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فلش بوتی که درست کردی legacy درست کردی یا uefi ?
M3RS4D 50062 (25-04-15)
همون لپ تاپیه که رمش رو ارتقا دادم.HP Pavilion g6-2243TXبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد فلش باید از کجا بفهمم legacy هست یا uefi؟
با ultar iso بوتیبلش کردم.
برو تو بایوس لپتاپبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CSM رو فعال و SECURE BOOT رو دیسیبل کن .
M3RS4D 50062 (25-04-15)
CSM رو کجا باید فعال کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SECURE BOOT توی system configuration > boot options دیسبل هست .
تو همون قسمت BOOTبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دقت کن دو حالت داره
UEFI , LEGACY
که باید روی LEGACY باشه .
M3RS4D 50062 (25-04-15)
|
بله ,درستهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو همون قسمت system configuration > boot options گزینه legacy support هست که emabled هست.
با dvd بوت کردم و ویندوز نصب شد ولی با فلش نمیدونم چرا این پیغام رو میده
Windows cannot be installed to this disk. The selected disk has an MBR partition table. On EFI system, Windows can only be installed to GPT disks.
فلش رو با RUFUS بوتیبل کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (25-04-15)
ممنون مشکل از نحوه بوتیل کردن فلش بنده بود. با RUFUS بوت کردم الان در حال نصب هستش. با تشکر از اقا امید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان میتونن RUFUS رو از اینجا دانلود کنن.
https://rufus.akeo.ie/downloads/
AMD>INTEL (25-04-15), Mehrdad.A 88 (26-04-15)
rufus در حال حاضر بهترین برنامه برای بوتیبل کردن فلش هست . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (26-04-15), Mehrdad.A 88 (26-04-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks