haj_farbod (09-05-19)
با سلام طبق توضیحات روش دوم این تاپیک نحوه ساخت فلش بوتیبل UEFI برای نصب ویندوز روی لپتاپ های جدید
فلش بوتیبل کردم . عملیات نصب انجام میشه وقتی سیستم بعد از چند دقیقه که فایلهای ویندوز رو کپی میکنه رسیت میشه دوباره میره مرحه اول نصب !!!!!
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
مدل دستگاه msi all in one 20ex
haj_farbod (09-05-19)
|
وقتی ریست میشه باید بگذاری از هارد بوت بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط coolermaster برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
coolermaster (06-05-19)
بله همینکارو هم کردم بوت رو روی هارد گذاشتم اما روی صفحه سیاه میمونهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نوع ایزو و نوع ویندوز ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط coolermaster برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با برنامه RUFUS این کار رو انجام بدید
توضیحات کامل ارائه بدید تا بتونم کمک کنم .
coolermaster (06-05-19)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداین فایل iso رو از نت دانلود کردم :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Microsoft.Windows.7.SP1.Ultimate.April.2019.x64
حجم فایل 2.8 گیگ
با استفاده از آموزش خودتون با rufus بوتیبل کردم
بعد از ریست دوباره میره واسه نصب مجدد
برای بار دوم باید بوت بشه از هارد اگر نمیشه . ایزو شما مشکل دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط coolermaster برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
coolermaster (07-05-19)
|
لینک فایل ایزو مناسب دارید لطف کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از سایت سافت گذر دانلود کنید . بعد ببینید secure boot فعاله یا غیر فعال ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط coolermaster برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تنظیمات قسمت بوت رو تونستید یک اسکرین شات بگذارید
سافت گذر هم همین نسخه که من دانلود کردم رو گذاشته با حجم 2.8 گیگ و نوشته حجم کم ویندوز به علت فشرده سازی فایل install.wim به install.esd در (x64)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دستگاه ویندوز نداره با گوشی عکس گرفتم :
8989.JPG79790.JPG
عکس یک بگذاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط coolermaster برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اولین بوت رو بگذار
WINDOWS نه هارد
haj_farbod (09-05-19)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks