سلام خدمت دوستان.
مدتی پیش مشکلی برای مادر برد من Asus Z170 pro gaming پیش اومد و پس از مدتی ازطریق گارانتی به دلیل عدم موجودی محصول مبلغی جهت تعویض ارایه شده که اقدام به خرید مادبرد جدید کردم MSI Z270 Mpower gaming و قطعات دیگه رو روش نصب کردم
قطعات سیستم:و حول حوش یکی دوهفته با همون ویندوز 10 که رو مین قبلی رو هارد ریخته بودم رو همین مین کار کردم ، تنها درایور های مین جدید رو رو ویندوز نصب کردم تا یه وقتی پیدا کنم ویندوز جدید ور سیتم بریزیم .
Cpu: intel i5 6600
Main: msi z270 mpower
Ram: GSkill Trident Z 2×8GB=16GB DDR4 3000MHz CL14
SSD: Samsung 850 EVO 250GB
HDD1: WD Black 2TB 64MB Buffer HDD
HDD2: Seagate Barracuda 2TB 64MB Buffer SATA3 HDD
VGA: MSi GTX 1070 Ti GAMING 8GB
Power: GREEN GP750B-OC+ Overclocking Evo 80Plus Platinum PSU
اوضاغ خوب بود تا اینکه دو روز پیش شبش با سیستم کار کردم و بدون هیچ مشکلی سیستم رو خاموش کردم فردا وقتی سیستم رو روشن کردم دیدم زمان ورود به ویندوز با صفحه ارور آبی مثل تصویر زیر روبر میشم :
و هر بار این ارور با بار دیگه فرق میکرد.
یه بار ارور: Bad Pool Header
بار دیگه:Driver IRQL not less or equal
بار دیگه : inaccessible boot device
بار دیگه:Kernel Security Check Failure
دو روزه که درگیر حل این مشکل هستم هر راهی میرم جواب نمیده.
یه بارویندوز 7 نصب میکنم بازم همین مشکل بعد نصب اولیه پیش میاد و سیستم با صفحه آبی رو برو میشه.
یه بار کل فایل های موجود بر روی هاردی که ویندوز 10 روش نصب بود (SSD Samsung 850 EVO) رو کلا فرمت کردم و دوباره پارتیش کردم و ویندوز نصب کردم بازم بعد پایان نصب و زمان نهایی سازی نصب وقتی که میخواد وارد تنظیمات محیط ویندوز بشه دوباره کرش میکنه.
یه بار هارد دیگه ای که روش ویندوز نصب هست آوردم ببینم بالا میاد اونم با همین ارور ها کرش کرد.
رم ها رو جابجا کردم اما مشکل به قوت خودش باقی هست.
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنن که چه بلایی سر این مشکل بیارم که حل بشه ممنون میشم.
Bookmarks