باسلام ودرورد یکدستگاه مینی تاور hp7800dc هست که متاسفانه ویندوزش xp هست ونمیشه روش ویندوز 7 نصب کرد تا lloadig اولش میره وهمونجا گیر میکنه
Access Denied
باسلام ودرورد یکدستگاه مینی تاور hp7800dc هست که متاسفانه ویندوزش xp هست ونمیشه روش ویندوز 7 نصب کرد تا lloadig اولش میره وهمونجا گیر میکنه
Access Denied
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات سیستم را قید کنید
واقعا نمیشه اینطوری کمکی کرد با یک خط توضیح شما که سالها عضو انجمن هستی باید بدونی که باید شرح کامل از وضعیت سیستم بنویسید
شما با dvd boot هیرن رم و هارد را تست کنید . از سلامت این دو قطعه مطمئن شوید .
این که یک دستگاه تو مرحله نصب ویندوز گیر میکنه نشون میده یک ایراد سخت افزاری وجود داره
چشم امید جان جان
ram ddr2 667 -2gb
cpu 4500 dual core
vga onboard
h.d.d 80
dvd rom ندارد
الان خودش ویندوز داره ولی موقع نصب ویندوز قفل میشه
تو تنظیمات بایوس هم بودم حالت ide achi هم نداشت اگر مایل بودید عکس بندازیم کمکی بشه کرد
- - - Updated - - -
تست هم کردم با hiren مشکلی نداشت
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با DVD رایتر اکسترنال یا فلش دیگه تست کن
رم و هاردش رو عوض کن
----------------
توضیح بده چجوری با هیرن هارد و رم را تست کردی
اگر میخوای راهنمایی کنم باید گزارش کامل بدی
باطری ام خالی کردم
برای دفعه دوم رفتم تو هارن بوت دوباره و ویندوز لودینگ فایل هنگ کرد -
رم هارم تست کردم دونه دونه ایراد پابرجاست
متوجه نشدم .با جواب های که شما میدی هیچ کمکی نمیشه کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هارد و رم تعویض کردی یا نه ؟
مفهوم تست شما را متوجه نمیشم با چه برنامه ایی تست کردی؟
با چه ابزاری ویندوز نصب میکنی با فلش یا رایتر اکسترنال ؟
QR7 (12-11-18)
|
رم ها رو دونه دونه تست کردم با هردوش همون ارور پا برجا بود
هاردش رو عوض نکردم تست کنم
active boot تست کردم تو همون اولش قفل میکنه
رم ها هم با مموری تست امتحان کردم
اینم بگم دستگاه از اروپا اومده برام
باید هارد عوض بشه تا تست بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعا با این توضیحات کم کاری از من هم بر نمیاد
دوستانی که اطلاعات کافی ارائه میدهند مشکلشون حل میشه
این مشکل در کپی فایل
یا از دیسک مقصد که هارده
یا دیسک مبدا که فلش یا رایتره
یا حافظه رم که نمیتونه اطلاعات بین این دو مدیا را انتقال بده
مشکلات کپی فایل ها عموما به خاطر رم هست که نقش واسط رو بین هارد و دیسک نصب ویندوز را اداره میکنه
راهش هم گفتم
mohammad7966 (13-11-18), STUXNET (13-11-18)
ممنون امید جان من که همه جوره همه چیو گفتم ولی خوب شما یه چیزو از من بخا من خدمتت میگم کامل ماهم میخایم مشکلمون حل یشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان کارهایی که گفتم انجام دادی پست قبلم رو بخونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گزارش دقیق و توضیحات شفاف ارائه بده
من پشت سیستم نیستم شما هستی . اگر جواب پست قبلیم رو دادی کمک میکنم .اگرنه از من یا هیچکسی کمکی برنمیاد
STUXNET (13-11-18)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks