سلام وقت بخیر
روی یک سیستم وقتی ویندوز نصب میکنم مرحله دوم بعد از ریست یک صفحه آبی میاد و وارد ویندوز نمیشه دوباره ریست میشه و همون صفحه آبی میاد . مشکل چیه ؟
Capture.JPG
سلام وقت بخیر
روی یک سیستم وقتی ویندوز نصب میکنم مرحله دوم بعد از ریست یک صفحه آبی میاد و وارد ویندوز نمیشه دوباره ریست میشه و همون صفحه آبی میاد . مشکل چیه ؟
Capture.JPG
|
سلام مشخصات سیستم را کامل بنویسید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط coolermaster برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این طیف BSOD میتونه از اورکلاک - مشکل پاور یا مشکل حرارتی کارت گرافیک باشه
coolermaster (02-08-19)
سیستم قدیمیه دادشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم 2 گیگ
گرافیک 512
هارد 320
باید دقیق بنویسید . حرارت تک تک قطعات را چک باید کرد . این نشون میده یک مشکل سخت افزاری روی این سیستم جود داردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط coolermaster برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
که میتونه عدم کارکرد خنک کننده پردازنده یا گرافیک
خرابی رم
یا خرابی پاور باشه
coolermaster (02-08-19)
عکس از حرارت قطعاتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8778.JPG
این دقیق نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط coolermaster برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید قطعات تک به تک بیرون کیس آورده بشه
با دستگاه باد تمیز بشه
خمیر سیلیکون پردازنده و گرافیک تعویض بشه
چک بشه فن ها کار میکنند
احتمال زیاد مشکل حرارتی و یا مشکل پاور دارید
که لازمه تمام کارهایی که گفتم انجام بدید و با یک پاور مطمئن تست بگیرید
سیستم قدیمی یعنی تقریبا سرطان . چون تک به تک قطعات روی سیستم میتونه مشکل دار باشند .
باید با تمیز کردن قطعات و چک ظاهری ببنید کدام قطعه مشکل داره . حتی تعویض پاور و گرافیک
STUXNET (04-08-19)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks