david-ebi (15-12-16)
david-ebi (15-12-16)
اگه مطمئنی با آپدیت درایور کارت گرافیک اینجوری شده، برگرد به ورژن استیبل قبلیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوم اینکه بایوس مادربرد رو آپدیت کن (اگر ورژن جدید موجود هست )
اگه نتیجه نگرفتی ویندوزت و مجددا نصب کن.
درضمن از این ویندوزهای دستکاری شده ایرانی استفاده نکن
david-ebi (17-12-16)
|
فکر کنم درایوری که برام مشکل ایجاد میکنه رو پیدا کردم.مربوط به دسته ایکس باکس 360 هستش.موقع نصب درایور مربوطه ارور زیر رو میده:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من این درایور رو همین امروز از خود مایکروسافت و از لینک زیر گرفتم:
https://www.microsoft.com/accessorie...er-for-windows
حالا چکار کنم تا هم بتونم این درایور رو نصب کنم و هم به مشکل برنخورم؟(ویندوز 8.1 x64)
آخرین ویرایش توسط david-ebi در تاریخ 17-12-16 انجام شده است
cpu;intel 5820k
main:gigabite x99 gaming 7 wifi
VGA:gigabite gaming g1 gtx 980ti
Ram:G.Skill 4*4 ripjaws4 2666 CL15
optical drive:pioneer blurey writer s09 XLT
cpu cooler:noctua u14s *2 fan
power:EVGA supernova p2 1000w
case:Green x8 Raptor
monitor:Samsung s27d590 plus
S.S.D:Samsung evo 850 500G
H.D.D1:WD 2T BlackH.D.D2:Seagate baraccuda 2T
احتمالا مشکل ساز همین باشه . تو سایت مایکروسافت این درایور را برای چه ویندوزی معرفی کرده ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
david-ebi (17-12-16)
برای ویندوز7 و متاسفانه برای 8.1 نداره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu;intel 5820k
بدون نصب این درایورمشکلی دیده نمیشه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
david-ebi (17-12-16)
تاالان که مشکلی نبوده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu;intel 5820k
خوب این مشخصه از این درایور بوده . مشکل هم جدی هست که باعث BSOD میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نکته ای که در صفحه این محصول چشم میخوره
On a computer running Windows 7, the driver will be downloaded and installed automatically when you connect the controller. In Windows 8.1, the driver is included as part of the operating system.
تو این متن میگه خود درایور داخل ویندوز جا شده ونیازی در ویندوز 8.1 درایوری نصب بشه .
david-ebi (17-12-16)
|
متاسفانه بدون نصب این درایور دسته رو نمیشناسه.درهرصورت فعلا از نصبش و استفاده ازدسته صرفنظر کردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu;intel 5820k
AMD>INTEL (17-12-16)
بسیار عجیبه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
https://support.xbox.com/en-US/xbox-...r-windows-help
دسته های ریز مورد جایگزین خوبی هستند .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks