سلام
ویندوزم و به تازگی تعویض کردم که متاسفانه هر چند روز یکبار بلو اسکرین میده ، ویندوزم 10 هستش قبلا هم همین ویندوز نصب بوده ، قطعات هم تعویض نشدن ممنون میشم راه حلی ارایه کنید
سلام
ویندوزم و به تازگی تعویض کردم که متاسفانه هر چند روز یکبار بلو اسکرین میده ، ویندوزم 10 هستش قبلا هم همین ویندوز نصب بوده ، قطعات هم تعویض نشدن ممنون میشم راه حلی ارایه کنید
CPU: intel Core i7 5820K
RAM: G.Skill 16G bass 3000 cl 15
VGA: Msi Gforce GTX580 Lightining
MAIN: Giga x99 ud5 wifi
|
درایور مربوط به گرافیک را با ddu حذف کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza.kish برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستم را ریستارت کنید .
درایور جدید nvidia را نصب کنید
با برنامه ccleaner ویندوز و مخصوصا رجیستری را تصحیح و پاکسازی کنید .
آنتی ویروس چی نصب داری ؟
برنامه چدید چی نصب کردی ؟
sfmth (27-01-18)
سلام آنتی ویروس ندارم ، نرم افزاری هم نصب نکردم ویندوز تقریبا خام هستش فقط اپدیت کردم ویندوز و حتی درایو گرافیکم با ویندوز نصب شد
- - - Updated - - -
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسلام آنتی ویروس ندارم ، نرم افزاری هم نصب نکردم ویندوز تقریبا خام هستش فقط اپدیت کردم ویندوز و حتی درایو گرافیکم با ویندوز نصب شد
همون روشی گفتم درایور گرافیک را حذف کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza.kish برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ابتدا به سایت زیر برو و برنامه app center رو دانلود کن (طبق عکس گوشه بالا سمت راست)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza.kish برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
a1.JPG
لینک
بعد برو به سایت زیر و در قسمت OS: سیستم عامل خودت رو انتخاب کن مثلا windows 10 64 bit (در قسمت support)
a2.JPG
لینک
بعد تو گزینه های پایین bios رو انتخاب کن و آخرین نسخش رو که برای 17 روز پیش هست رو دانلود کن
a3.JPG
فایل پیوست 21721
حالا برو به قسمت utility و برنامه bios@ رو دانلود کن (این برنامه برای آپدیت بایوس هست)
a4.jpg
حالا شما درایور bios رو که دانلود کردی و برنامه به روز رسانی اون یعنی bios@ رو هم داری کافیه یک سرچ تو اینترنت بکنی که چطور با این برنامه می تونی بایوس رو آپدیت کنی
فقط در موقع به روز رسانی برق سیستم نباید قطع بشه. تمام نرم افزارها رو ببند و آنتی ویروس رو غیر فعال کن
a5.JPG
لینک
سلام
اگه موقعی که بلو اسکرین میده یک عکس واضح ازش بگیری و قرار بدی بهتر می شه راهنمایی کرد. بعد از ریستارت شدن هم ممکنه پیامی نشون داده بشه که اون هم مهمه
فکر می کنم در مسیر C:\Windows\Minidump باید دنبال فایلی به نام MEMORY.DMP بگردی یا در خود درایوی که ویندوز ریختی که ارورها اونجا
شما برو توی کنترل پنل و system رو باز کن و در سمت چپ advanced system settings رو انتخاب کن و برو تو سربرگ advanced و در قسمت startup up and recovery روی settings کلیک کن و طبق عکس گزینه complete memory dump رو انتخاب کن. حالا اگه بلو اسکرین اومد با جزئیات بیشتری در MEMORY.DMP ثبت می شه و این می تونه به حل مشکل کمک بیشتری بکنه
لینک
|
سلام ممنون از راهنمایی قسمت اول و انجام دادم اما در مورد قسمت دوم بایوس و درایورهای و چطوری اپدیت کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arshan935 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ابتدا به سایت زیر برو و برنامه app center رو دانلود کن (طبق عکس گوشه بالا سمت راست)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza.kish برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
a1.JPG
لینک
بعد برو به سایت زیر و در قسمت OS: سیستم عامل خودت رو انتخاب کن مثلا windows 10 64 bit (در قسمت support)
a2.JPG
لینک
بعد تو گزینه های پایین bios رو انتخاب کن و آخرین نسخش رو که برای 17 روز پیش هست رو دانلود کن
a3.JPG
حالا برو به قسمت utility و برنامه bios@ رو دانلود کن (این برنامه برای آپدیت بایوس هست)
a4.jpg
حالا شما درایور bios رو که دانلود کردی و برنامه به روز رسانی اون یعنی bios@ رو هم داری کافیه یک سرچ تو اینترنت بکنی که چطور با این برنامه می تونی بایوس رو آپدیت کنی
فقط در موقع به روز رسانی برق سیستم نباید قطع بشه. تمام نرم افزارها رو ببند و آنتی ویروس رو غیر فعال کن
a5.JPG
لینک
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks