ورژن ویندوز چیه ؟
کاربر شهرسختافزار
ورژن ویندوز چیه ؟
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
|
|
کاربر شهرسختافزار
Microsoft Windowsبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Version 1511 (OS Build 10586.420)
کاربر شهرسختافزار
منم تازه آپدیت کردم به این ورژن ولی مشکلی نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamed_eminem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
کاربر شهرسختافزار
مشکل از آپدیت ویندوز نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه دفعه اینطوری شد . مثل اینکه درست بشو هم نیست
این تازه اولین باره که همچین مشکلی برخورد کردم . تا یکی دو روز دیگه ویندوز را دوباره نصب میکنم درست میشه.
کاربر شهرسختافزار
ویندوز رو اگه دوباره نصب کردی یادت باشه همیشه backup بگیریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamed_eminem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks