این موارد پرمیشن رو انجام بدید . ببینید تغییری میکنه یا نه
Take ownership of files and get full access in Windows 10
و این
Windows 10 doesn’t offer much privacy by default: Here’s how to fix it | Ars Technica
کاربر شهرسختافزار
سلام
یه مشکل بسیار عجیب برای ویندوز 10 سیستم بنده به وجود آمده که فکر کنم با آپدیت های جدید این مشکل که شبیه قابلیت جدید است بوجود آمده.
مشکل اینه که تنظیماتی را در ویندوز وقتی تغییر میدهم به سرعت به حالت اول برمیگردد.
مثلا فایروال را خاموش میکنم بعد ثانیه خودبه خود روشن می شود.
برنامه ای را در فایروال بلاک میکنم بعد چند ثانیه دستور بلاک شدن برنامه حذف میشود.
در گزینه استارت منو بنده قبلا گزینه ای برای Resize کردن کاشی ها بود اما اون هم دیگر نیست و حتی مکان آنها را هم نمیتوانم تغییر بدهم
و چیزای دیگر که هنوز باهاش برخورد نداشتم که مطرح کنم ...
شما به همچین مشکلی برنخوردید؟ راه حلی براش هست؟ خیلی داره اذیت میکنه
|
|
این موارد پرمیشن رو انجام بدید . ببینید تغییری میکنه یا نه
Take ownership of files and get full access in Windows 10
و این
Windows 10 doesn’t offer much privacy by default: Here’s how to fix it | Ars Technica
hamed_eminem (19-06-16)
کاربر شهرسختافزار
فرقی نکرد فقط Local Group policy Editor چیز خوبی بود که با نوشتن دستور gpedit.msc در Run بالا میاد.
از اونجا برنامه ای را در فایروال بلاک کنی دیگه این دستور از بین نمیره و همیشه بلاک میمونه.
ویندوز گزینه ای برای ریست تنظیمات داره بدون پاک شدن برنامه ها و اطلاعات ؟
آخرین ویرایش توسط hamed_eminem در تاریخ 19-06-16 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
ورژن ویندوز چیه ؟
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
حالت god mode رو امتحان کنید
How to enable the legendary 'God Mode' in Windows 10 for all the settings | Windows Central
- - - Updated - - -
حالت god mode رو امتحان کنید
How to enable the legendary 'God Mode' in Windows 10 for all the settings | Windows Central
کاربر شهرسختافزار
ویندوز 10 یه سری کاراکترها مثل / را قبول نمیکنه رو اسن فولدر بزاریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حال godmode به این روش درست نمیشه. اینطوریه :
Activate GodMode in Windows 10 - CNET
فرقی نداره این حالت فقط میانبری به تنظیماته
بالای صفحه ی فایروال یه همچین پیامی در کادر زرد رنگ وجود داره :
for your security some settings are managed by your system administrator
از هر راهی که رفتم مثل راه زیر که خود مایکروسافت هم تو همچین مشکلی پاسخ داده بود درست نشد:
https://social.technet.microsoft.com...7itprosecurity
از این راه هم رفتم که دوباره اکانت خودم را حذف و به حالت admin دربیارم ولی درست نشد.
How to change administrator in windows 10?
دیگه اگه درست نمیشه فکر کنم بیخیال بشیم بهتره . بلاک کردن برنامه ها را از پنجره ی Local Group Policy Editor انجام میدم و غیرفعال کردن فایروال از Services که مهمترین هستند.
دست AMD>INTEL درد نکنه که پشتیبانی کردی . اگر بعدها راه حلی پیدا کردین تو همین تاپیک خبر بدین چون خیلی مشتاقم جوابشو بدیم
AMD>INTEL (19-06-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
Microsoft Windowsبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Version 1511 (OS Build 10586.420)
ویندوز 10 رو نصب میکنم و ایرادهاشو ونکته هاشو بزودی در یک تاپیک ایجاد میکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamed_eminem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamed_eminem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
من ویندوز 10 رو نصب نکردم ولی از روی همین ویندوز 7 راهنمایی می کنم
1- توی ویندوز 7 هم نمی شه توی اسم فولدر / گذاشت
من نفهمیدم که بالاخره شما فابروال رو نیاز داری یا نه چون من خودم فایروال ویندوز رو همیشه می بندم
2-اول اینکه شما باید سیستمت رو با یک آنتی ویروس خوب چک کنی ببینی ویروس نداشته باشه و ویندوزت کرک شده باشه
3- ولی قبل از اون یا بعد از اون می تونی با دستور زیر فایروال رو خاموش کنی
توی run بنویس services.msc
بعد برو windows firewall رو پیدا کن و روش دبل کلیک کن تا باز بشه و بعد stop رو بزن و اون قسمتی که نوشته Automatic روی بزار روی disable
و برای فعال کردنش هم عکس اینه یعنی بزار روی Automatic و apply کن و بعد start رو بزن تا فعال بشه
4- راه بعدی از طریق رجیستری
regedit رو در run باز کن
برو به مسیر زیر
HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControl/Setservices/BFE
تومسیر ویندوز 7 به صورت زیر است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روی BFE راست کلیک کن و permissions رو بزن بعد تو صفحه باز شده add رو بزن و طبق عکس زیر Everyone رو تایپ کن
بعد ok رو بزن و everyone رو انتخاب کن و تیک full control رو بزن و همه رو ok کن و کامل بیا بیرون و ریستارت کن
5- برای تعمیر فایل های سیستمیت هم باید cmd رو سرچ کنی روی اون راست کلیک کنی و run as administrator رو بزنی و عبارت زیر رو از اینجا کپی کن و توی cmd برو pase کن
sfc /scannow
ترتیبش هم به این صورته که اول ویروس رو چک کن
بعد استفاده از sfc /scannow
بعد یا رجیستری یا خاموش و روشن کردن فایروال
فعلا این چیزها به ذهنم می رسه
آخرین ویرایش توسط mohammad- در تاریخ 19-06-16 انجام شده است
AMD>INTEL (19-06-16), hamed_eminem (19-06-16)
فایروال رایگان برای ویندوز
Comodo Firewall
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks