کدام نسخه رو نصب میکنید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ABC.ABC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
دوستان من اوبونتو رو روی فلش نصب کردم اما زمانی که برای بوت فلش رو انتخاب می کنم فقط صفحه ی سیاه میاد (کمی هم سرعت فن لپ تاپ بیشتر میشه احتمالا حدود 30-40 درصد پردازنده مشغوله)
از روی dvd بروی مموری نصب کردم (با رم ریدر usb2) ، همچنین از فلش بوتیبل به روی فلش نصب کردم (هر دو usb3) ، اما در هر حالت این مشکل هست
یکبار هم اوبونتو رو در فرمت ext2 نصب کردم
ممنون میشم راهنمایی کنید
|
کدام نسخه رو نصب میکنید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ABC.ABC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ABC.ABC (04-11-17)
اخرین نسخه LTS 16.04برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات سیستم را دقیق بنویسیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ABC.ABC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمال داره یک قطعه باعث مشکل میشه
ABC.ABC (04-11-17)
لپ تاپهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده 2630qm
گرافیک 6770m
امکان تست توزیع دیگر مثل mint دارید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ABC.ABC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ABC.ABC (04-11-17)
|
همین الان تست کردم ، باز همین مشکل رو دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روی سیدی تست کردید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ABC.ABC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روی فلش اول بوتیبل کردم و بر روی فلش دوم نصب کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثل اوبونتو وقتی نصب کامل میشه و می خوام از فلش 2 استفاده کنم همینکه برای بوت فلش رو انتخاب می کنم صفحه سیاه میاد
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks