سلام...
من پسورد ویندوز ویستامو به صورت فارسی تایپ کردم,ولی الان نمیشه فارسی تایپ کرد...!:102:
چه کار کنم؟؟؟؟؟:25:
کاربر افتخاری انجمن
سلام...
من پسورد ویندوز ویستامو به صورت فارسی تایپ کردم,ولی الان نمیشه فارسی تایپ کرد...!:102:
چه کار کنم؟؟؟؟؟:25:
|
|
Administrator
آخه کی میاد پسورد رو فارسی تایپ کنه ؟!!!؟
سپاس
کاربر افتخاری انجمن
مهراد جان خودش فارسی بود من هم فارسی تایپ کردم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D
कभी हार
عزیز من نمیدونم ویستا Safe Mode داره یا نه ولی احتمال زیاد داره برو به اون بخش ..
باتشکر شهریار
SSA Super V.I.P
شهریار ان مگه میشه Safe Mode نداشته باشه؟!؟!؟!؟
X-Ray جان ببین با Alt + Shift فارسی میشه یا نه؟
ضمنا اگه نشد توی اون صفحه ای که پسورد میخواد دوبار Ctrl + Alt + Del بزن اگه رفت تویه یه صفحه ی دیگه اونجا فارسی رو میتونی انتخاب کنی.
اگه نرفت هم که دیگه شرمنده!.
کاربر افتخاری انجمن
شهریار جان حتمآ داره...تستش می کنم...
ساسان جان با ALt + shift فارسی نمیشه...!!
Alt + Ctrl + Del رو هم تست می کنم...
مرسی
بهنام
|
|
कभी हार
خوب اگه Safe Mode داشته باشه خیلی میتونی بری و توی ادمین پسورد اون یوزر را پاک کنی...
باتشکر شهریار
کاربر افتخاری انجمن
شهریار جون من با Safe Mode رفتم توی ویندوز....ولی نه میشه پسورد رو پاک کرد و نه یه یوزر جدید ساخت...هیچ کار نمیشه کرد...
حالا چه کار کنم؟
Administrator
این راه حل رو هم امتحان کن :
وقتی صفحه پسور میاد دو بار Ctrl+Alt+Del رو بزن بعدش توی صفحه ای کع اختمالا میاد بنویس Administrator بعدش هم جای پسور ور خالی بذار اوکی کن ببینی میشه یا نه ؟!
کاربر افتخاری انجمن
اینو که ساسان هم گفته بود...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D
در ضمن صفحه ای هم باز نشد...:25:
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks