با سلام
هنگام نصب ویندوز رو یه سیستم قدیمی مشکلی پیش اومد که مجبور شدم نصب رو متوقف کنم .
حالا ویندوز قبلی بالا نمیاد که بخوام ویندوز جدید رو بوت کنه .حالا باید از دیسکت استفاده کنم ؟ غیر از دیسکت چطوری این کار رو انجام بدم
با سلام
هنگام نصب ویندوز رو یه سیستم قدیمی مشکلی پیش اومد که مجبور شدم نصب رو متوقف کنم .
حالا ویندوز قبلی بالا نمیاد که بخوام ویندوز جدید رو بوت کنه .حالا باید از دیسکت استفاده کنم ؟ غیر از دیسکت چطوری این کار رو انجام بدم
|
توضیح کامل بدید . چه نسخه ای از ویندوز ؟ پارتشین های نصب دو ویندوز یکی که نبودند ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط علی حسنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوز xp
چرا چون پارتیشن ها یکی بودن این مشکل پیش اومده، یعنی بعد از اینکه پارتیشن ویندوز رو فرمت کردم تو مراحل بعدی این مشکل پیش اومد .
یعنی شما فرض کنید یه هارد نو دارم باید چه کار کنم ؟
خوب اگر پارتشین ویندوز قبلی رو فرمت کردی . باید ویندوز نصب کنی . ویندوزی باقی نمونده که بخوای fix boot کنی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط علی حسنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید شاید من منظورم رو خیلی بد میگم .من الان می خوام ویندوز نصب کنم باید چطوری نصب کنم چون هارد ویندوزی روش نصب نیست با حالت عادی نصب نمیشه
با dvd سیستم بوت میشه یا نه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط علی حسنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برید تو بایوس first boot را روی اپتیکال درایور بگذارید سیستم رو با سیدی ویندوز بوت کنید و نصب رو شروع کنید .
اگر سیستم با سیدی ویندوز بوت نمیشه اعلام کنید
SOHR@B (10-09-15)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks