آقا یه توضیح خلاصه از مراحل انجام کار می فرمایی بی زحمت؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بیرون ببرم درستش میکنن؟چقدر هزینش میشه
اگر ازکسی که ویندوزو نصب کرده رمزو بپرسم میشه ازطریق safe mode و بدون احتیاج به این نرمافزار درستش کنم ؟
|
ویندوز جدید نصب کنم حل میشه؟
اطلاعات زیادی توی لپ تاپ ندارم
اگر اطلاعاتی نداری ویندوز نصب کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sjnferrari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوز 10 بهتره یا همین 8.1؟
درایورهای ویندوز 10 رو برای لپ تاپ g5070 لنوو میخوام
سلام
ویندوزو عوض کردم مشکلم حل شد
فقط فولدرها رونمیدونم چرا اینطوری نشون میده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درایور های 10 ندارد . باید درایورهای 8 - 64 بیتی نصب کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sjnferrari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sjnferrari (28-10-15)
|
دادم ویندوز8.1 روش نصب کردن ولی فولدرها رو اونطوری که عکسشو بالاگذاشتم نشون میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا آخه؟
- - - Updated - - -
دادم ویندوز8.1 روش نصب کردن ولی فولدرها رو اونطوری که عکسشو بالاگذاشتم نشون میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا آخه؟
درایور گرافیک نصب نشده به همراه درایورهای دیگه . درایورها باید کامل نصب بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sjnferrari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks