تاپیک بزنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با عرض سلام و خسته نباشید....سوالی داشتم در باب windows xp mode
مدتیه که من مجبورم برای نصب بعضی برنامه ها ازwindows xp mode استفاده کنم...
windows xp mode را در windows seven ultimate 32bit نصب کرده ام ولی قسمت usb آن کار نمیکند....
داستان از این قرار است که من برای استفاده پر بازده از اسکنرم مجبورم ویندوز xp داشته باشم...تا قبل از این که سیستممو عوض کنم مشکلی با xp mode نداشتم ولی حالا مشکلم اینه که نمیتونم usb هارو در xp mode استفاده کنم ، حتی وقتی از فلش هم میخواهم در محیطxp modeاستفاده کنم بازم نمیشه وerorمیده:
eror مربوط اینه:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان تورو خدا جواب بدید...
|
تاپیک بزنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
seyed mamali (06-11-14)
تاپیک زدن چه جوریه؟ باید تو کدوم قسمت برم؟
با عرض سلام و خسته نباشید....سوالی داشتم در باب windows xp mode
مدتیه که من مجبورم برای نصب بعضی برنامه ها ازwindows xp mode استفاده کنم...
windows xp mode را در windows seven ultimate 32bit نصب کرده ام ولی قسمت usb آن کار نمیکند....
داستان از این قرار است که من برای استفاده پر بازده از اسکنرم مجبورم ویندوز xp داشته باشم...تا قبل از این که سیستممو عوض کنم مشکلی با xp mode نداشتم ولی حالا مشکلم اینه که نمیتونم usb هارو در xp mode استفاده کنم ، حتی وقتی از فلش هم میخواهم در محیطxp modeاستفاده کنم بازم نمیشه وerorمیده:
eror مربوط اینه:
این هم کاملش:
این هم یه سری اطلاعات از پردازنده:
alksdj (06-11-14), seyed mamali (06-11-14)
seyed mamali (06-11-14)
|
آقا قبلش یه دنیا تشکر....
مادر برد من هم usb2 و هم usb3 داره ولی من در حال حاظر روی usb3 ها هارد اکسترنال قرار دادم ، که از قضای روزگار اونا رو تشخیص میده(البته به عنوان هارد درایو نه usb)
اسکنر مورد نظر من رو usb2 نصبه...
میگم نکنه مشکل از cpu است؟نکنه Hardware Virtualization رو پشتیبانی نمیکنه:
vmware سخته!!!!فکر نکنم بتونم باهاش کار کنم برادر....
ولی windows xp modeخیلی نرم کار میکرد....عالی بود...(خدا بیامرز)
نه گرامی از VT پشتیبانی میکند . از VMWARE استفاده نکردید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
seyed mamali (06-11-14)
نه از vmware استفاده نکردم(ولی اسمش ترسناکه)
حالا به نظر شما چیکار کنم؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks