احتمال داره از isp شما باشه . با فندق شکن دیگری هم مشکل دارید یا فقط همین هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط GTA V برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با سلام خدمت شما ، دوستان به تازگی وقتی از کانکشن pptp استفاده میکنم برای ف . ی . ل بعد از قطع اتصال متاسفانه باید مودم رو خاموش روشن کنم
که دوباره نتم وصل بشه چون همش تایم اوت و دوتا ریپلایی میده مشکل از چیه باید چیکار کنم؟ یا دقیق تر بخوام بگم مشکل من اینه که وصل
میشه و همه چیز اوکی هست حتی یکسره reply هم میده پینگ ولی وقتی قطع میکنمش اینترنت اصلی شروع به تایم اوت دادن
میکنه و باید حتما یا سیستم یا مودم رو خاموش روشن کنم
|
|
احتمال داره از isp شما باشه . با فندق شکن دیگری هم مشکل دارید یا فقط همین هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط GTA V برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GTA V (29-07-19)
کاربر شهرسختافزار
بله با همه مشکل دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل از ISP شماست . البته پیشنهاد میکنم فایروال آنتی ویروس یا ویندوز خاموش کرده و مجدد تست کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط GTA V برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GTA V (29-07-19)
کاربر شهرسختافزار
این رو هم تست کردم تغییر نکرد حتی ISP رو هم عوض کردم ولی بازم همین اوضاع هست وقتی واسه اولین بار مودم رو روشن میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و تا قبل استفاده از فندق شکن بدون هیچ مشکلی تا ده دقیقه و بیشتر که پینگ میگیرم reply هست اما وقتی اون رو وصل میکنم و کارام
و انجام میدم و قطعش میکنم این مشکل پیش میاد و دوباره باید مودم رو خاموش و روشن کنم تا مشکل رفع بشه! یعنی کسی این
مشکل رو در این مدت نداشته؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks