سلام
ویندوز 10 رو نصب کردم کرک کردم حالا دوباره نصب کردم که کرک از بین بره تا لایسنس بزنم ولی الان زذه ویندوز اکتیوه.
چجوری کرک رو باک کنم؟با ایمیل جدید لاگین شدم
سلام
ویندوز 10 رو نصب کردم کرک کردم حالا دوباره نصب کردم که کرک از بین بره تا لایسنس بزنم ولی الان زذه ویندوز اکتیوه.
چجوری کرک رو باک کنم؟با ایمیل جدید لاگین شدم
|
ویندوزی که نصب کردید احتمالا از نوعی هست که به صورت پیشفرض کرک میشود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sky3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای وارد کردن سریال بهتره از ایزو های استاندارد که از سایت مایکروسافت قابل دریافت هستند استفاده کنید .
لینک زیر هم بررسی کنید
How to change the product key on Windows 10 | Windows Central
QR7 (17-03-19), sky3 (17-03-19), Speed Racer (18-03-19)
اولین باری که ویندوز نصب کردم فعال نبود و از این کرک استفاده کردم و فعال شد گزینه reamبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
W10 Digital Activation Program v1.3.7
فعال ساز ویندوز 10 - 8.1 و آفیس 2010/2013/2016/2019 ( بهمن 97 ) - دانلود رایگان
میگم شاید به خاطر این کرک باشه
نرم افزاری نیست کرک رو پاک کنه؟
نسخه STD نصب میکنم خودکار نباید فعال بشه
آخرین ویرایش توسط sky3 در تاریخ 17-03-19 انجام شده است
QR7 (17-03-19), sky3 (18-03-19), Speed Racer (18-03-19)
این کارم کردم نشد خیلی اتفاق عجیبیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مضکل ایزو شماست عزیز . تو پاسخ اول روش وارد کردن سریال رو نوشتم از اون روش برید جلوبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sky3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sky3 (18-03-19), Speed Racer (18-03-19)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks