بایوس مادربردت رو اپدیت کنید . از چه پورتی برای وصل کردن مونیتور به گرافیک استفاده میکنید ؟
|
|
haj_farbod (02-02-16), SajjadKhati (02-02-16)
چجوری آپ دیت کنم ؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از این خار دار هاس کابل hd نیست
haj_farbod (02-02-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده نوشته مخفی شده کلیک کنید !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید از سایت اینتل با فندق شکن دانلود کنید
https://downloadcenter.intel.com/pro...-Board-DP43BFL
haj_farbod (02-02-16)
|
|
خوب دانلود کردم ! زده بود این مدل با مدل من هم سازگاره ؛ الان این 3 تا هستن ، کدوم رو اجرا کنم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
haj_farbod (02-02-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با اینکه توی صفحه دانلود اینتل نوشته بود این ورژن با ورژن من هماهنگه هنگام طی کردن مراحل اول این ارو اومد
که من نادیده گرفتم و در نهایت بایوس آپ دیت شد
و حالا هم تست کردم مشکل رفع شده
تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب خدا رو شکر . ممنون بابت اعلام نتیجه . شاد باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط haj_farbod برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
haj_farbod (03-02-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks