inf وحید جان به صورت دستی از تو دوایس منیجر برو و فایل
مربوط به درایور رو بهش بده ببین نصب میشه
عضو VIP شهرسختافزار
واسه اولين بار بود كه ويندوز 7 نصب كردم ... همه كارهارو انجام دادم ... فقط اين كارت صدام كه AC97 آنبورد هست ... نصب نميشه ... حتي جديدترين درايورش رو هم دانلود كردم ... بازم نشد ؟؟!! چكار كنم به نظرتون ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
مدیر سابق انجمن
inf وحید جان به صورت دستی از تو دوایس منیجر برو و فایل
مربوط به درایور رو بهش بده ببین نصب میشه
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ardalan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسلام اردلان جان ... چاكرم كاكو ...
عامو از هر راهي بيگي رفتم ... از اي راه هم رفتم ... نشد كه نشد ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
يكي ديگه از دوستامم همين مشكل رو داره ...!!!
کاربر شهرسختافزار
وحید جان چرا میخوای درایور نصب کنی ؟؟؟؟؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مگر خودش نصب نیست ؟ یعنی مگر الان آیکون بلند گو توی Notification نیست ؟ و ویندوز صدا نداره ؟!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جديدترين درايور مربوط به وين 7 تو سايت realtek موجود ميباشد .
این راه حل ها شاید جواب بدن
داخل دیوایس منیجر اگه کارت صدا نشناخته بود و علامت زرد داشت uninstalکن.
درایور رو که نصب کردی پاک کن .یه بار سیستم رو ریست کن.بعد درایور رو دوباره نصب کن و این پچ رو هم نصب کن
http://rapidshare.com/files/20712299...n_1.0.rar.html
اگه جواب نداد از داخل بایوس گزینه HD رو خاموش کن و بزار رو AC97 شاید درست بشه.
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
مشتي دمت گرم ... اگه نصب بود... ديگه مريض بودم بيام اينجا تاپيك بزنم ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جديدترين درايور رو گرفتم ... ولي جواب نداده ... حتي 2 تا windows سون 7 ... از دوتا ژك مختلف نصب كردم ... هردوش همين طوري شده !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون محمد جان ... الان ميرم اينا رو هم تست ميكنم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Trance برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
رشتی دمت سرد !!! شاید نصب هست ولی داقی حالیت نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نمیدونم میتونی به دکتر مراجعه کنی من که دکتر نیستم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمشتي دمت گرم ... اگه نصب بود... ديگه مريض بودم بيام اينجا تاپيك بزنم ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربردت چیه ؟
آخرین ورژن ویندوز 7 میدونی که 7600.16385 هست ! من که اینو روی چند تا مادربرد مختلف نصب کردم نیازی به درایور برای صدا نداشتم !
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks