روی آیکن یه کلیک کن (بازش نکنی) بعد F2 را بزن حالا ALT+255 این از اسمش
حالا ببینم اگه کسی طالب بود میگم چه جوری آیکونش را هم بدون فولدر آپشن مخفی کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روی آیکن یه کلیک کن (بازش نکنی) بعد F2 را بزن حالا ALT+255 این از اسمش
حالا ببینم اگه کسی طالب بود میگم چه جوری آیکونش را هم بدون فولدر آپشن مخفی کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
با برنامه Hidden Folder Xpمیشه این کار رو به سادگی انجام داد و با امنیت بالا!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2ktor برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Download
کرک هاش هم خودت گیر بیار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
===================================
برنامه Folder Guard 8.1 هم بسیار عالی هست!
از اینجا همراه به License دانلود کن!
sAsAn.K (06-08-09)
SSA Super V.I.P
حالا Hide Folders XP نه ، Hide Folders 2009 از همه بهتره ، روی 7 هم جواب میده .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
™Ali (06-08-09)
دوستان میگم بدون برنامه
بله 100 تا برنامه هست ولی بدون برنامه این را میشه انجام دادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
بدون برنامه هیچ راهی وجود نداره! مخفی کردن آیکون فولدر هم واسه بچه های 3-4 ساله میتونه موثر باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2ktor برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مگر فایل ها رو Zip کنی پسورد بذاری روش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب حالا که این طور شد:
1) rename بعد ALT+255
2) تغییر آیکن تو قسمت تغییر آیکن یه آیکنی هست که هیچ شکلی نداره اونا انتخاب کنین
علی جان شما این کارا انجام بده تا ببینی این کار برای افراد +18 هستش یا 3-4 ساله برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
دوست عزیز من 8 ساله دارم کار میکنم این حرف رو میزنم. شما الان CTRL + A رو بزن می بینی که فولدری که اسم نداره به رنگ آبی مشخص میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2ktor برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن اگر کسی دنبال فایل خاصی باشه میره Search میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
یه برنامه دیگه تو پست قبلیم معرفی کردم که اونم بسیار بی نظیره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا من نفهمیدم اینو به ALT+255 د Rename میکنم اتفاقی نمیفته . . .
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
این کار باعث میشه فایل هیچ اسمی نداشته باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای تغییر آیکن هم بالا گفتم ولی مثلین دوستان میگن جالب نیست
Bahador (06-08-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks