برای همینه که برای من هم عجیبه که چرا مایکروسافت به این عظمت رو متهم به انحصار طلبی می کنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودش هم سیستم عامل اش Open Source نیست.
شکایت ها و هارت و پورت های Apple بر علیه Microsoft و Nokia و Hewlett-Packard و .... شهره عام و خاص هست و عالم و آدم خبر دارند.
Apple خودش رو مالک همه چیز می دونه و از همه طلبکاره.
این چند تا لینک رو فعلا ببینید :
خبرگزاری CNET
یک لینک دیگه از همین خبرگزاری
در مجموع پیشنهاد می کنم این key Word رو Search کنید :
"Apple Computer, Inc. v. Microsoft Corporation" یا "Apple Inc. litigation"
البته متن شکایت هایش بیشتر به این خاطر هست که اپل ادعا می کنه مایکروسافت از GUI اون کپی برداری کرده و با وجود اینکه مایکروسافت گفته فقط ایده گرفته و نه کپی برداری، 1 بیلیون دلار جریمه اش رو پرداخت کرده. (به نظر من این اقدام Apple یک باج گیری و عملی زشت هست)
موضوع گیر دادن به Open Source نبودن Windows هم بیشتر از طرف لینوکسی ها به Microsoft وارد میشه و اتهامات و انتظارات احمقانه دیگه.
همینطور به نوکیا هم گیر داده که داری از روی iPhone من کپی میزنی و iPhone تا ابد مال منه و خیلی مسائل دیگه که واقعا به باج گیری و سینه چاکی و منم منم و هارت و پورت شباهت داره تا یک پیگیری قانونی.
مثل این هست که شما برای اولین بار یک لباس سبز تنت کنی بعد دیگران را متهم کنی که جز خودت هیچ کس دیگه ای حق نداره لباس سبز بپوشه و مثل بچه کوچیک ها بگی مال خودمه مال خودمه.

Bookmarks