من هم همینطور.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شب ها خوابم نمیبره و دلم میخواد زود صبح بشه بیدار شم و بتونم دوباره توی محیط Windows 7 کار کنم و لذت ببرم.
با 4 گیگ رمی که مایکروسافت برای این ویندوز پیشنهاد کرده و تازه از نسخه 32 بیتی دارم استفاده می کنم، کوچیک ترین مشکلی در سرعت و عملکرد باهاش ندارم.
خیلی ناجوانمردانه می دونم که از محصولات Microsoft استفاده کنم و نمکش رو بخورم از اون طرف نمکدون بشکنم و بر علیه اش و صرفا به خاطر تعصب و لجبازی برای یک شرکت دیگه تبلیغات کنم و Microsoft رو متهم به انحصار طلبی.
واقعا نمی فهمم استقبال گسترده عموم در شرایطی که هیچ اجباری هم در انتخاب محصولات وجود نداره و اتفاقا تنوع محصولات هم وجود داره، چطوری به انحصار طلبی ربط داده میشه؟
اینکه شرکتی بخواد از محصولاتی که تولید کرده حمایت کنه و کدهای محصولات و اسنادش رو لو نده و به صورت عمومی منتشر نکنه، چه کار غیرقانونی ای انجام داده که از طرف شرکت Apple به دادگاه کشیده بشه و متهم به انحصار طلبی و پرداخت جریمه به خاطر اینکه محصولاتش محبوب هست؟!!!
واقعا دنیای جالبیه.
یه عده با توسل به جنجال سازی و هارت و پوت میخوان که اسمشون و سیستم عاملشون رو سر زبان ها بندازند.
در حالی که غافل هستند از اینکه محبوبیت و مقبولیت و مشروعیت زورکی به دست نمی آد.
همین که آقای بیل گیس و خانواده اش بارها و بارها گفتند از ثروتی که به دست آوردند و براش هم زحمت کشیده شده، سوء استفاده نکردند و نمی کنند و قسمت اعظمی از این ثروت رو بدون چشمداشت وقف کمک به فقر زدایی و مبارزه با ایدز و بی سوادی و کمک های خیریه بشردوستانه کرده اند، نشان از انسان دوستی آن ها است.
من کوچیک ترین زیرکی و پست فطرتی و سیا-ست و فریبکاری ای توی چهره موسسین Microsoft نمی بینم.
این شرکت و محصول فوق العاده ارزشمند Windows که ارائه کرده اینقدر محبوب و بزرگ هست که نیازی به توسل به تخریب رقیبانش و تبلیغات منفی نداره و همیشه اگه محصولاتش دارای نواقضی هم هست سعی در برطرف کردن اون ها داره.
با توجه به استقبال عمومی از ویندوز و موج حملات تخریب گرایانه و زوم نفوذگران روی ویندوز ، دور از انتظار نیست که نقطه ضعف هایی مشاهده بشه که اون هم فورا با قابلیت Update Automatic و به طور رایگان برطرف میشه.
اگه همین حجم استقبال و سعی در نفوذ و اعمال خرابکارانه روی Mac هم انجام بشه، هر روز و هر دقیقه یک Patch امنیتی براش منتشر می شد.
اگه نامی از Apple برده میشه به خاطر iPhone هست نه به خاطر سیستم عامل نه چندان محبوب Mac OS (اگرچه شخصا PPC های مجهز به Windows Mobile رو به iPhone ترجیح می دهم)
Micorosft با ارائه ویندوز و ایجاد رابطه دوستانه بین انسان و سخت افزار کامپیوتر کمک خیلی بزرگی به بشریت و شکل گیری نسل جدید روابط انسانی کرد و نهایت دانش و تجربه اش رو در این آخرین محصول Windows 7 اش به بهترین شکل ارائه کرده و واقعا بی انصافی است جانبداری های متعصبانه از Apple و دیگران و تخریب Micorosoft.
نه تنها در زمینه Windows موفق هست که نرم افزارهای مدیریت شبکه اش فوق العاده کارآمد و حرفه ای هستند.
عده زیادی مثل من عاشق Pocket PC های مجهز به Windows Mobile و جدیدا Mobile Phone هایش هستند.
زندگی بدون نرم افزارهای Office هم سخته اگرچه نسخه مشابه رایگان Office وجود داره اما هیچ گاه به خوش دستی و خوش رفتاری و خوشگلی و مهربونی Office نیست.
در زمینه سخت افزار Xbox 360 هایش هم پرطرفدار هست و با PS3 رقابت می کنه.
Mouse و Keyboard های Wireless اش جزء محصولات باکیفیت بازار هست.
در راستای توسعه و بهبود محصولاتش اهداف بشردوستانه داره و نه ثروت اندوزی و میلیون ها زمینه اشتغال برای کلی آدم فراهم کرده و میلیون ها نفر از خدمات و محصولاتش استفاده می کنند و راضی هستند.
و در مقابل هم Apple رو داریم.
تنها حرفی که ازش هست مدام شکایت و دادگاه بر علیه Micorosoft و به راه انداختن جنگ رسانه ای تبلیغاتی و کمی iPhone و دیگر هیچ.
حالا Linux بحث اش جدا است و اگه قرار باشه روزی از قدرت مانور Windows کم بشه اون Linux خواهد بود که جایگزین می شود نه Apple Mac OS
.






پاسخ با نقل قول
Bookmarks