برای من واقعا عجیبه این جنگ اپل و مایکروسافت و لینوکس تمومی نداره.
توی این مطلبی که در پست اول خوندم واقعا تبلیغات برای اپل و سیستم عامل مکینتاش اش رو به احمقانه ترین و تابلوترین شکل ممکن دیدم.
اصلا انسانی نیست شرکتی محصول شرکت رقیب رو اینقدر زیر پای تبلیغات له کنه تا محصول خودش رو برتر جلوه بده.
اگه بحث رقابت لینوکس و مایکروسافت بود یه حرفی داشت واقعا برای گفتن.
بحث سر نرم افزارهای رایگان که حق انسان و خدمتی به انسانیت هست مثل Ubuntu در مقابل نرم افزارهای پولی Micro$oft واقعا جای تامل داشت.
اما در این بین اپل برای من عجیب هست که خودش رو نخود آش کرده و سعی در تخریب مایکروسافت داره.
از همه این ها جالب تر، تبلیغاتی که در ایران برای مکینتاش و اپل میشه.
سیستم عامل های مکینتاش اپل در ایران اصلا جایی ندارند.
توی کدوم فروشگاه یا چند در صد مردم ایران از اپل حمایت می کنند که اینطوری ناشیانه براش تبلیغات هم میشه؟
حالا حرف از iPhone بود یه چیزی.
احمقانه است که Apple بخواد با سیستم عامل اش جلوی غول نرم افزاری مایکروسافت بایسته.
مثه بچه کوچیک ها از مایکروسافت شکایت می کنه که سالیا سال قبل من یک طرحی داشتم مایکروسافت ازم کپی زده.
دعواهای احمقانه و جنگ تبلیغاتی راه می اندازه در حالی که مایکروسافت هم بارها و بارها گفته فقط ایده گرفته و نه کپی صرف.
الان هم که میبینیم 80٪ سیستم های جهان مجهز به نرم افزارهای مایکروسافت هستند و 15٪ بقیه هم لینوکس و درصد خیلی خیلی کمی سیستم عامل های متفرقه دیگه ای مثل اپل میکنتاش leopard و ....
کافیه توی سایت های ارائه دهنده نرم افزار یه چرخی بزنید میبینید که چه همه نرم افزار بر پلتروم ویندوز نوشته میشه و در واقع پشتیبانی میشه توسط برنامه نویس ها و چند در صد برای اپل برنامه می نویسند!!!
اپل جنگ احمقانه ای به راه انداخته.
احتمالا اگه شرکتش توی ایران بود، قطعا به دلایل سی-اسی مورد ناز و نوازش صد در صد دولت ایران قرار میگرفت و هیچ کسی حق استفاده از نرم افزارهای مایکروسافت رو نداشت.
این شایعه که "مایکروسافت دیگر ویندوز نمی سازد" اینقدر احمقانه است که یکی بگه از این به بعد نوزادی به دنیا نخواهد آمد و پیشرفتی ایجاد نخواهد شد و به زودی زمان متوقف می شود.
ویندوز 7 رو روی سیستم یکی از دوستانم دیدم.
به شدت مورد تائید ام هست و کارایی اش فوق العاده است.
این جنجال های تبلیغاتی درست در شروع توزیع گسترده محصول جدید مایکروسافت هیچ هدفی ندارد جز تخریب ناجوانمردانه شرکت رقیب و عملی غیرانسانی با خشونت هرچه تمام تر.
یادم نمی آد حجم مردمی که به استقبال سیستم عامل های مکینتاش رفته باشند به اندازه کسانی باشه که برای محصولات جدید مایکروسافت سرودست می شکنند.

Bookmarks