Bahador (07-08-09), Overclocker (07-08-09), saman87 (07-08-09)
مایکروسافت اعلام کرد کسایی که اقدام به نصب ویندوز 7(32 و 64 بیتی) قبل از ریلیز شدن میکنن مشکلاتی نظیر بهم ریختن پارتشین هارد و بوت نشدن سیستم و مواردی دیگه ای که بیشتر شامل مشکلات سخت افزاری است گریبانگر کاربرا میشه.
در ضمن مشکلاتی نظیر crash کردن و exe process until در 90 درصد کاربرا استفاده کننده و ...........
البته احتمال 100 درصد این مشکلات تائید نشده.
http://www.techspot.com/news/35748-bug-found-in-windows-7-rtm-delay-rumors-exaggerated.html
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (07-08-09), Overclocker (07-08-09), saman87 (07-08-09)
|
|
من الان دارم اخرین نسخشو + اپدیت های جدید هیچ مشکلیم نداره
دو نفر از دوستای منم گرفتار این مشکل شدن. کل پارتیشن هاشون پاک شد !!!
منم به دلیل ترس از دست رفتن اطلاعات هنوز 7 نصب نکردم.
دوستان باید این ریسک رو قبول کنن بعد نصبش کنن.
AMD FANATIC
کاربر شهرسختافزار
بستگی داره چه نسخه ای نصب بشه ولی در کل واسه آخرین ورژن که 7600.16385 هست این ها فقط شایعه هست !
چون خودم بیشتر از 3 بار روی 2 تا سیستم هم نصب کردم ولی 1KB اطلاعات هم پاک نشد !
مایکروسافت داره با این کارش مردم رو میترسونه که بتونه ویندوزشو پولی بده دست مردم نه رایگان !
آخرین ورژن هیچ مشکلی نداشت ( تا اونجایی که من تست کردم و کسایی که تست کردن به من گفتند ! )
عضو VIP شهر سختافزار
من از Build 7077 بیش از سه ماه استفاده میکنم و هیچ مشکلی ندیدم
نسخه RTM که ماقبل نهایی هست که مطمئنا نباید مشکل خاصی داشته باشه اونم این مشکل به این بزرگی یعنی پاک شدن پارتیشن و اطلاعات
کاربر شهرسختافزار
مهدی جان چطور تحمل میکنی با 7077 کار میکنی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
99% شایعه هست این خبر !
بهتره اسم تاپیک رو به یک موضوعی تغییر بدیم که هر کسی هر باگی مشکلی هر چیزی از این ویندوز و ورژن 7600.16385 دیده بیاد مطرح کنه ......
نظرتون چیه ؟
Computex (07-08-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوستان هنوز هیچ شرکت معتبر ایرانی ویندوز 7 رو منتشر نکرده؟؟؟؟من می خوام بگیرم اما نمی دونم از کجا؟؟؟بعدش این که هنوز نسخه ای که قابلیت آپ دیت داشته باشه بیرون نیومده؟؟؟من دائماً آن لاینم...نسخه هایی که شرکت پرند می ده بیرون خوبه اما آخرینش ورژنی که دادن 7200 بود فکر کنم...ممنون می شم در این زمینه هم راهنمایی کنید
دست مزن!چشم ببستم دو دست راه مرو!چشم دو پایم شکست
حرف نزن!قطع نمودم سخن نطق مکن!چشم ببستم دهن
هیچ نفهم!!!این سخن عنوان مکن خواهش نافهمی انسان مکن
لال شوم!کور شوم!کر شوم!!! لیک محال است که من خر شوم!!!
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این نسخه رو از سافت گذر دانلود کردم
۲ مورد کرش باهاش داشتم ، بعد از یه مدت هم بی جهت بازیها به صورت فریم فریم اجرا میشد که Directx 11 رو از خود ماکروسافت دانلود و نصب کردم مشکلش حل شد
در حال حاضر هم به خوبی کرک شده و تمام آپدیتها رو میگره
موفق باشید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدDirectx 11 رو از خود ماکروسافت دانلود
لینک صفحه ای که ازش دانلود کردید بدید لطفا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راست میگی
منم از این نسخه استفاده می کنم که هم RTM هست و هم از MSDN دانلود شده و کامل هست
7600_16399
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks