چرا ویندوز با سریال اکتیو میشه ولی نه هر سریالی !! و نه هر ویندوزیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Surpriser برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوز ها سه دسته دارند Retail ، OEM ، Corporate
طی برخوردی که با نسخه Retail داشتم شما هرنوع پچی روی این نصب بکنی ریجستر نمیشه که نمیشه بعد از 60 روز هم باید با ویندوز بای بای کنی
OEM هم که کلا مفتیه چون با یک سریال جعلی هم میشه ازش استفاده کرد و ویندوز خود به خود بروز میشه
ولی برای Corporate :
کرک ها میان یک سری سریال ساز برای ویندوز درست میکنن که سریال ها قسمت نصب رو رد کنه خوب تا اینجاش درست .
این سریال ها به دلیل معتبر نبودن از طرف ماکروسافت تایید نمیشوند و کاربر با نصب کردن پچ هایی که این قابلیت چک کردن رو مختل میکنه یجوری زیر آبی میرن و ویندوز رو بروز میکنن
ما ویندوز هایی از همین دسته داریم که سریالش توسط ماکروسافت تایید شده حالا از کجا بفهمیم به این تصویر نگاه کنید این در اولین ساعات نصب ویندوز هست و سیستم خودم
شایان ذکر هست سریال من کلا با سریالهای توی نت فرق میکنه چون این سریال رو از لایو حدودا 1 سال پیش گرفتم اعتبارش هم 180 روز هست ( گمون نکنم زیر دست من بیشتر از 4 ماه دوام بیاره )
اون سریالی هم گه گذاشتم سریال معتبریه ولی اشتراکی هست و بیش از 1000 کاربر میتونن باهاش کار بکنن
امیدوارم درک کرده باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks