برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tigerm.s برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با سلام وعرض خسته نباشید خدمت مدیران محترم این سایت:
اولا عذر خواهی بنده را بپذیرید که برای تقاضام یک تاپیک ایجاد کردم
دوما خواستم بگم این سایت از طرف ISP بنده ( ف ی ل تر ) هست لطفا راهنمایی بفرمایید با چه آدرسی میشه وارد سایت شد بدون ف ی ل تر
سوما درخواست یک ویندوز Xp اورجینال با قابلیت بوت رو داشتم.حدال مقدور سرویس پک 2 باشه .
آخه سرویس پک 3 مثل اینکه در بعضی از برنامه ها با مشکل مواجه میشه که خودم تست کرده بودم مثلا شناسایی کارت D. V. B حال اگه مشکل خواصی ایجاد نمیکنه.هر جور که شما اساتید صلاح بدانید .لطفا راهنمایی فرمایید.
البته طی تحقیقاتی که کردم به این مورد برخوردم که دوستی در یک سایت این چنین عنوان کرده بود .
شما برای تعیین اصلی و یا غیر اصل بودن ویندوزتان می توانید از ابزار ویژه مایکروسافت که به همین
منظور ایجاد شده استفاده کنید.نام این ابزار بطور دقیق عبارت است:
Microsoft Genuine Advantage Diagnostic Tool
به معنای :ابزار تشخیصی مزایای اصل بودن مایکروسافت(منظور محصولات مایکروسافت مثل ویندوز و آفیس)
آخرین نسخه این ابزار را از لینک زیر دریافت کنید:
MGADiag1.7.00.95.0
حالا با توجه به گفته ایشان درخواست ویندوز XP اورجینال رو دارم که بشه با این نرم افزار چک کردش.در ضمن نحوه استفاده از این نرم افزار رو هم تقاضا دارم
پیشاپیش تشکر میکنم
.
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tigerm.s برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
tigerm.s (19-01-09)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیددوست عزیز ف ی ل تر بود حالا فعلا با وی پی .... وارد میشم اون مشکلی نداره.فعلا ویندوز اورجینال مهمتر است اگه ممکنه اساتید راهنمایی بفرمایند ممنونم
.
چگونه ویندوز XP خود را اورجینال کنید؟!
تذکر: در سایتهای مختلفی این مطلب با کمی و کاستیهایی نوشته شده است،ولی شما در اینجا میتوانید کاملترین راهنمای اورجینالسازی ویندوز XP رایاد بگیرید و از آن استفاده کنید.
برای اینکه ویندوز شما اوجینال شود باید مراحل زیر را طی کنید:
1- ابتدا از منوی Start گزینهی Run را اجرا کنید. سپس در کادر سفید، regedit بنویسید و روی OK کلیک کنید تا پنجرهای جدید باز شود.
2- حالا از پنجره باز شده به آدرس زیر بروید:
HKEY_LOCAL_MACHINE -->SOFTWARE -->Microsoft -->WindowsNT -->Cu rrentVersion -->WPAEvents
3- از قسمت راست پنجره، روی OOBETimer دو بار کلیک کنید تا پنجرهای باز شود.
4- حال باید یکی از این دو حالت را مشاهده کنید:
حالت اول: عبارتی که مشاهده میکنید با مقدار FF شروع شود که به جای مقدار FF، مقدار 00 را جانشین میکنید.
حالت دوم: عبارتی که مشاهده میکنید با مقدار CA شروع شود که به جای آخرین مقدار که 97 است، مقدار 00 را وارد میکنید.
دقت کنید که تنها همین مقادیر را تغییر دهید.
5- پنجرهی رجیستری را ببندید و به منوی Start بروید و بر روی گزینهی Run کلیک کنید و این دستور را بنویسید:
ویندوز در هر درایوی که قرار دارد آنرا مینویسیم ) ) C:WINDOWS/system32/oobe/msoobe.exe /a
6- پنجرهای باز میشود به نام Activate Windows، گزینه دوم را انتخاب کنید و بعد بر روی Next کلیک کنید:
7- در پنجرهی جدید بر روی Change Product key کلیک کنید:
8- در قسمت New key عبارت زیر را وارد کنید:
B7R7P - J63JP - 2J7VH - W3TDJ - PDP7T
و سپس بر روی Update کلیک کنید.
هم اکنون ویندوز شما اورجینال شده است!
برای اطمینان از این ادعا میتوانید به این آدرس بروید و بعد از نصب یکActiveX به شما اعلام خواهد شد که آیا ویندوز شما اورجینال است یا خیر!
نکته: بعد از این فرآیند حتماً Update ویندوز خود را فعال کنید تا ازpatchهایی که فقط برای ویندوز اورجینال ارائه میشود استفاده کنید!
arven_andomil (19-01-09), tigerm.s (19-01-09)
کاربر شهرسختافزار
با تشکر از شما مدیریت محترم سایت.لطفا لینک یک ویندوز خوب که نسبتا اورجینال وبدون اشکال باشد را بدهید تا من هم بااین ترفندی که فرمودید آنرا اورجینال کنم.البته بوت باشد.در صورت امکان سرویس پک 2 باشد.ویا اگر سرویس پک 3 را پیشنهاد میدهید ویندوزی باشد که از طرف خود شما تست شده باشد.
در ضمن آیا بعد از این ترفندی که فرمودید این برنامه بالا روی ویندوز نصب خواهد شد یا خیر؟؟؟
برای اطمینان از اورجینال شدن ویندوز.
برای اطمینان از این ادعا میتوانید به این آدرس بروید و بعد از نصب یکActiveX به شما اعلام خواهد شد که آیا ویندوز شما اورجینال است یا خیر!
این مورد رو میشه واضح تر توضیح دهید.به کدام آدرس مراجعه کنم.وچه پیغامی باید ظاهر شود.آیا از این مرحله عکسی در اختیار دارید.
باز هم تشکر میکنم
.
آخرین ویرایش توسط tigerm.s در تاریخ 19-01-09 انجام شده است
عضو VIP شهر سختافزار
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدیریت محترم آیا این فایلی که معرفی کردید همون کار بالا رو انجام میده یا نه ؟؟
منظور تمام کدها رو وارد میکند یا اینکه این هم راه دیگری برای قانونی کردن ویندوز می باشد.( کدام راه مطمئن تر میباشد و100 % کار میکند )
{{ در ضمن من منتظر لینک دانلود ویندوز XP سرویس پک 2 هستم که از طرف مدیران سایت تست شده باشد.وبدون مشکل کار کند.حدالمقدور دستکاری نشده باشد. }}
در سایت دیگری این عکس را قرار داده بودند وگفته بودند که با نگاه کردن به این عکس میشه فهمید که ویندوز دستکاری شده است یانه؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه ممکنه دوستان راهنمایی کنند که به چه شکل میشه متوجه این امر شد.
باز هم تشکر میکنم
.
دستکاری کردن یعنی اینکه بعضی قسمت های ویندوز رو حذف کنن تا ویندوز سبکتر بشه ، سریعتر نصب بشه و حجمش کمتر بشه البته شایان ذکر هست بعضی از این ویندوز ها خوب هستن و در اصل هسته ویندوز هنوز سالمه
فقط تعدادی از نرم افزار های اضافه حذف میشوند
یکی از نشانه های دستکاری شدن اینه که حجمش کمتر از 585 مگ باشه
ولی این ویندوز که گذاشتم دستکاری نشده هست
برای دانلود ویندوز به این تاپیک مراجعه کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Labyrinth در تاریخ 19-01-09 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز بسیار ممنونم.ولی چند تا سئوال که اگه لطف کنی وپاسخ دهی؟؟
1. آیا این ویندوز رو خود شما تست کرده اید.یا خیر؟؟
2. آیا این ویندوز نیاز به طی کردن مراحل بالا رو دارد؟ برای اکتیو کردن یا نه اورجینال است؟؟؟
3. برای دریافت ویندوز باید 7 پارت اول را دریافت کنم یا اینکه همه پارتها... که روی هم 14 پارت هست باید دریافت شود؟؟
4. با توجه به اینکه در پست های بالایی ذکر کردم من قبلا سرویس پک 3 را نصب کرده بودم ولی در شناسایی قطعات همانند کارت D. V .B مشکل داشت ونمیتوانست این کارت را بشناسد.وتنها دلیل آن هم این بود که سرویس پک 3 در شناسایی قطعات مشکل داشت آیا این هم این چنین است یا خیر این نسخه کامل وبدون هیچ گونه مشکلی کار میکند.
5. آیا بوت هست وپسوند فایل دریافتی چیست ؟؟؟
ممنون میشم اگه پاسخ دهید.
.
1. آیا این ویندوز رو خود شما تست کرده اید.یا خیر ؟
خیر ولی با توجه به گفته های کسانی که دانلود کرده اند ویندوز اصلی هست
2. آیا این ویندوز نیاز به طی کردن مراحل بالا رو دارد؟ برای اکتیو کردن یا نه اورجینال است ؟
خیر این ویندوز با سریالی که قرار دادم بصورت کامل اکتیو میشه و نیاز به این کارها نیست
3. برای دریافت ویندوز باید 7 پارت اول را دریافت کنم یا اینکه همه پارتها... که روی هم 14 پارت هست باید دریافت شود ؟
بله شما باید هفت پارت رو بگیرید ، هفت پارت دوم از یک سرور دیگه هست
4. با توجه به اینکه در پست های بالایی ذکر کردم من قبلا سرویس پک 3 را نصب کرده بودم ولی در شناسایی قطعات همانند کارت D. V .B مشکل داشت ونمیتوانست این کارت را بشناسد.وتنها دلیل آن هم این بود که سرویس پک 3 در شناسایی قطعات مشکل داشت آیا این هم این چنین است یا خیر این نسخه کامل وبدون هیچ گونه مشکلی کار میکند.
امکانش خیلی کمه چون این ویندوز تا برج یک سال 2009 آپدیت شده پس باید اگر مشکلی وجود داشته برطرف شده باشه در ضمن فراموش نکنید شما باید درایور های جدید رو نیز بگیرید
5. آیا بوت هست وپسوند فایل دریافتی چیست ؟
بله بوتیبل هست و پسوند ISO هست که باید با Nero و یا ... روی سی دی رایتش کنید
tigerm.s (19-01-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks