3dsat (16-11-09), alireza_asol (16-11-09), arash79 (17-11-09), Computex (16-11-09), Nico Belic (17-11-09), Quick (19-11-09)
کاربر شهرسختافزار
قیمت تخیلی نسخههای جدید سیستمعامل Windows 7 دل هر دردمندی را به درد آورده است. نسخه Home Premium حدود 200 دلار قیمت دارد و تصورم نمیکنم توسط ایرانیجماعت مورد قبول و استفاده قرار داشته باشد. نسخه Professional حدود 300 دلار و نسخه Ultimate که همه چیز دارد حدود 320 دلار قیمتگذاری شده است. شک ندارم که اهالی فلات ایران به کمتر از Professional و Ultimate رضایت نمیدهند و سیستمعامل موردنظر خود را با صرف سه چهار هزار تومان به این نسخهها ارتقا خواهند داد. اما یک پرسش جدی برای بازیدوستان مطرح خواهد شد که آیا نسخههای جدید Windows 7 با انواع و اقسام بازیهای رایج سازگاری خواهد داشت؟
XP Compatibility
نسخههای Professional و Ultimate یک ویژگی دارند که دیگر نسخهها فاقد آن هستند. این نسخهها را میتوان در وضعیتی قرار داد که XP Mode خوانده ميشوند و شرایط سیستمعامل Windows XP را شبیهسازی میکنند. از اینرو اگر مشکلی در محیط Windows 7 داشتید بدانید که راهحلی اساسی برای آن ارايه شده است. شرکت Microsoft به خوبی میدانست که بیش از نیمی از کاربران سیستمعاملهای این شرکت همچنان از XP استفاده میکنند و علاقهای به ويستا نشان نمیدهند، بنابراين با پشتیبانی از سیستمعامل XP و ارايه تسهیلات مختلف در سیستمعامل Windows 7 خواسته است که این دسته از کاربران را که بیش از صدها میلیون ارزیابی شدهاند را به اینسو ترغیب کند!
از نسخههای Professional و Ultimate استفاده کنید و نگران مشکلات نباشید!
و اما بازیها
بسیاری از بازیهایی که در XP اجرا میشوند به سهولت در Windows 7 نیز قابل اجرا هستند. البته قاطبه بازیهای معروف مانند Doom3، Call of Duty 4، BioShock، Crysis، Dawn of War 2، Fallout 3، Hitman، S.T.A.K.E.R، Tom Clancy’s HAWK، Unreal Tournament 3، Half-Life 2 و Counter-Striker 1.6 بدون هیچگونه مشکلی اجرا میشوند. اما مواردی هستند مانند Jedi Knight 2، Quake War، Thief: The Dark Project، Call of Duty 2، Fallout 2 و Gothic 3 كه قابل اجرا نیستند و اشکال OpenGL میگیرند یا دسترسی به فایلهای آنها روی هارددیسک میسر نیست.
چه باید کرد؟
نگرانی ویژهای از این بابت وجود ندارد، زيرا بيشتر سازندگان بازی، نسخههای بهروز شده خود را در کمتر از دو سه ماه یعنی حوالی بهمنماه روانه بازار خواهند کرد. در بدترین حالت این نسخهها تا عید نوروز معرفی خواهند شد. از اینرو میتوان تا زمانیکه این نسخههای جدید روانه بازار شوند، از وضعیت XP Mode نسخههای Professional و Ultimate استفاده کنید!
درباره کیفیت!
اساس (Kernel) سیستمعامل Windows 7 همانند Vista است و کیفیت بازیها تفاوت چندانی نخواهد داشت. البته گفته میشود که مشکلات Windows 7 پس از عرضه Service Pack 1 برطرف شده است و شاهد سیستمی متفاوت خواهیم بود، همانگونه که سیستمعامل XP پس از عرضه Service pack 2 به موجودی دیگر تبدیل شد و تمامی معادلات بازار را به هم ریخت. در هر حال تستهاي مختلف نشان میدهد که Windows 7 پيش از عرضه SP 1 نیز تا حدودی قابل اعتماد است، اما کارایی متفاوتی در قیاس با Vista ندارد. بسیاری نشریهها ذینفع ماجرا نیستند، اما نمیدانم از چه بابت این همه غلو میکنند!
نکته پایانی!
بسیاری از بازیهایی که در بالا نام برده شد با وضعیت 64 بیتی سازگار نيستند و درست و حسابی نصب نمیشوند. توصیه شده است که از گونه 32 بیتی نسخههای Professional و Ultimate استفاده و خود را از دردسر رها کنید. این نکته را نيز یادآور شوم که Windows 7 در وضعیت XP Mode تمامی فضای سیستمعامل XP با SP 3 را شبیهسازی میکند.
آخر اینکه از نرمافزارهای درست و درمون امنیتی مانند ESET Nod32، AVG Antivirus، Kaspersky و BitDefender استفاده کنید، زيرا انتشار بیش از بیست هزار گونه ویروس و کرم اینترنتی و بدافزار برای Windows 7 پیش بینی شده است!
قبول دارم که استفاده از نسخههای دو سه هزار تومانی Windows 7 در قیاس با نسخه اصلی 300 دلاری قابل توجیه است، اما اگر میتوانید از نرمافزارهای امنیتی اصلی استفاده کنید که بیست، سی هزار تومان بیشتر خرج ندارد. حال خود دانید!
منبع:http://www.itnewsway.ir
Comodo Internet Security
3dsat (16-11-09), alireza_asol (16-11-09), arash79 (17-11-09), Computex (16-11-09), Nico Belic (17-11-09), Quick (19-11-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام. با تشکر از مقاله ای که گذاشتید جناب کیوانلو اما قبلا در جای معتبری ( PC WORLD ) خوانده بودم که بازی ها را نمیتوان روی XP Mode اجرا کرد که به نظر من هم منتطقی است. بنا براین فکر کنم اینجا اشتباه نوشته شده. یعنی شما نمیتونید در حالت XP Mode بازی اجرا کنید. به هر حال دوستانی که تجربه استفاده رو داشتن بهتر میتونن اظهار نظر کنند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی خود 7 یک ماه نیست که منتشر شده بعد سرویس پک یکش از کجا اومد؟!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما به عنوان شخصی که هم ویستا سرویس پک 2 رو تجربه کرده و هم ویندوز هفت ( البته نسخه RC ) بدون تعصب میگم که از ویستا سریع تر هست. نمیدونم نویسنده این مقاله چی دیده ازش ولی برای ما که سرعت عمل 7 بیشتر از ویستا بود! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Computex در تاریخ 16-11-09 انجام شده است
K1LOU (18-11-09), Nico Belic (17-11-09)
فعلا که کال آف دیوتی جدیده روی 7 اجرا نمیشه
تا بازی رو اجرا میکنم سیستم ریست میشه
فعلا پیش بسوی xp عزیز تا بعد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
K1LOU (18-11-09)
نه آقا نیما من cod mwf2 رو روی win7 اجرا کردم در ضمن الان هم یه هفته هست که دارم مرتب بازی میکنم و دو بارم تمومش کردم
K1LOU (18-11-09), Nico Belic (17-11-09), nima_hl (17-11-09)
من هم این بازی رو روی 7 بازی کردم و چند روزی هست که تمومش کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من میدونم Velvet Assassin و Tom Clancy HAWK در حالت Windows XP Mode اجرا نمیشه
البته امتظار هم نداشتم که اجرا بشه چون که از لحاظ گرافیک این حالت از گرافیک سیستم استفاده نمیکنه بلکه یک کارت گرافیک نمیدونم مربوط به کی را شبیه سازی میکند
S3 Trio 32/64 Bit
K1LOU (18-11-09)
|
|
منم یک هفته است که Windows7-Ultimate-64bit را دارم استفاده میکنم. از ویستا که خیلی بهتره. در خیلی از موارد هم بهتر از XP-SP3 عمل میکند و مقداری پایدار تر هم میباشد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . و مهمتر این که با Eset smart security یا به اصطلاح همون NOD32--Business Edition بهتر کار میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . البته نسخه ای که من نصب کردم همان Retail-version مال 22 اکتبر هست که از تورنت دانلود کردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
K1LOU (18-11-09)
کاربر شهرسختافزار
حسين جان شما استاد بنده هستيد من اگه مقاله اي رو ميزارم در واقع باز هم براي يادگيري بهتر است چون دوستاني مثل شما وقتي نظر ميدن و تجزيه و تحليل ميشه مطالب زيادي گيرمون ميادسلام. با تشکر از مقاله ای که گذاشتید جناب کیوانلو اما قبلا در جای معتبری ( PC WORLD ) خوانده بودم که بازی ها را نمیتوان روی XP Mode اجرا کرد که به نظر من هم منتطقی است. بنا براین فکر کنم اینجا اشتباه نوشته شده. یعنی شما نمیتونید در حالت XP Mode بازی اجرا کنید. به هر حال دوستانی که تجربه استفاده رو داشتن بهتر میتونن اظهار نظر کنند.
با تشكر
Comodo Internet Security
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks