آقا کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این مشکل همچنان با من هستابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
همون طور که از عنوان پپیداست دچار همچین مشکلی شدم...مشکل از اول نبود اما تو نصب یه نرم افزاری ازم ایراد فونت گرفت و من هم رفتم تنظیمات فونت رو یه ذره عوض کردم اما اون برنامه که مشکلش حل نشد هیچ این مشکل جدا شدن حروف کلمات هم بهش اضافه شد...حالا از دوستان کمک می خوام که پیشنهادی راهکاری دارید ارائه بدید که از این وضع رها شم...ممنون پیشاپیشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دست مزن!چشم ببستم دو دست راه مرو!چشم دو پایم شکست
حرف نزن!قطع نمودم سخن نطق مکن!چشم ببستم دهن
هیچ نفهم!!!این سخن عنوان مکن خواهش نافهمی انسان مکن
لال شوم!کور شوم!کر شوم!!! لیک محال است که من خر شوم!!!
|
|
کاربر شهرسختافزار
آقا کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این مشکل همچنان با من هستابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
می گم این ویروس نیست؟؟؟؟یه فیال مشکوکی رو من تو همین فولدر فونت می بینم به اسمInFAW Regularکه همچین مشکوک می زنه و علامت سورت کات روش قرار گرفته اما فایل تایپش رو که می بینیمی زنه فونته اما وقتی می خوای پاکش کنی هیچ اتفاقی نمی افته و حتی نمی گه نمی تونی...این چه جوریاس؟؟؟آقا من شدیداً کار دارم با نوشتن جواب زود بدید ممنون می شم
ببخشيد ، من نميدونم فونت هت چيه؟ (شايدم اشتباه تايپي بوده) ولي ميشه بگي اسم نرمافزاري كه بعد از نصبش اين مشكل بوجود اومد چيه؟ و در چه محيطي اين مشكلو داري؟
کاربر شهرسختافزار
اشتباه تایپی بود که نتونستم درستش کنم...یه نزم افزار طالع بینی بود!!!!!!!اومدم نصبش کنم گیر داد که مشکل فونت داری و این بحثا...بعدش از اون به بعد مشکل دار شد...الآن که دقت می کنم با حرف ی مشکل داره و این حرف رو جدا می زنه این مشکل هم در تمام جاها دیده می شه...مثلاً تو خود بروزرها یا ورد یا هر جایی که حرف باشه این مشکل رو داره...لطف کنید زودتر کمک کنید که اگر ویروسی چیزی هست سریع ویندوز رو عوض کنم که کلی کار دارم باهاشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arash79 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه از IE8 استفاده ميكني از منوي Page گرينه Compatibility View رو انتخاب كن. ببين مشكلت حل ميشه يا نه؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
عرض کردم که این مشکل فقط تو براوزر نیست...تو ورد هم هست...هر جایی که حروف فارسی داشته باشه ی رو بزرگ می نویسهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arash79 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks