عضو VIP شهر سختافزار
DreamSence از برنامههای و افزونهای جانبیست که برای ویندوز ویستا طراحی شده است و شما با استفاده از این برنامه میتوانید براحتی فایلهای تصویری و تصاویر خود را بصورت متحرک بر روی دسکتاپ نمایش دهید .
وقتی که فایلهای ویدئویی زیر را دانلود کردید کافیست روی هر کدام از آنها راست کلیک کرده و گزینه Set as Desktop Background را انتخاب کنید.
(بعضی وقت ها در حین اجرای Video Wallpaper اسم آیکون های دسکتاپ شفاف می شود که میتوانید آیکونها را مخفی کنید .)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7.77 MB
Download
14 MB
Download
21.6 MB
Download
3.57 MB
Download
2.81 MB
Download
دانلود تمامی فایلهای ویدئویی در سایت DreamScenes
برای اضافه کردن این قابلیت به ویندوز 7 کافیست که فایل زیر را دانلود کرده و اجرا نمائید بعد از نصب ، قابلیت DreamSence در وبندوز 7 فعال خواهد شد .کد:http://www.dreamscene.org/gallery.php?page=1#downloadgallery
در ضمن فایل اول برای ویندوزهای 32 بیت و فایل دوم برای ویندوزهای 64 بیت (کارکرد در Readme ذکر شده است) قابل استفاده خواهد بود .
|
|
کاربر شهرسختافزار
با تشکر ...من فیل فعل سازی رو دانلود کردم اما نصب نشد...می گه که به عنوان ادمین نصب کن نصب می کنم اما وقتی می خوام فایل رو اجرا کنم اتفاقی نمی افته
دست مزن!چشم ببستم دو دست راه مرو!چشم دو پایم شکست
حرف نزن!قطع نمودم سخن نطق مکن!چشم ببستم دهن
هیچ نفهم!!!این سخن عنوان مکن خواهش نافهمی انسان مکن
لال شوم!کور شوم!کر شوم!!! لیک محال است که من خر شوم!!!
عضو VIP شهرسختافزار
رهام جان کلیک سمت راست روی فایل کن و Run as Administrator رو انتخاب کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rohham66 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rohham (22-08-09)
چه جوری آیکون ها رو زمان پخش مخفی کنیم
کاربر شهرسختافزار
عین همین کار رو کردم اما همین ارور شکل رو می ده باز...بعدش رو فایل های تصویری هم کلیک که می کنم گزینه ای نداره که بشه ست از بک گراندش کرد...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://img.shahrsakhtafzar.com/out.p...0822044430.png
عضو VIP شهر سختافزار
روی دسکتاپ راست کلیکبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamedjahanbakhsh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موس رو روی View قرار بدید
تیک Show Desktop icon رو بردارید تا آیکونها مخفی بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوز شما 32 بیت هست یا 64 بیت ؟عین همین کار رو کردم اما همین ارور شکل رو می ده باز...بعدش رو فایل های تصویری هم کلیک که می کنم گزینه ای نداره که بشه ست از بک گراندش کرد...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://img.shahrsakhtafzar.com/out.p...0822044430.png
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اين عكس تغيير سايز يافته است ! براي ديدن عكس كامل روي اين نوار كليك كنيد . اندازه عكس اصلي 677x342 مي باشد . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hamedjahanbakhsh (22-08-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
ویندوز 64بیتی
عضو VIP شهر سختافزار
دوست عزیز برای ویندوز 64 بیت هم ضمیمه شد .
لطفا کارها را طبق Readme انجام بدید .
Rohham (22-08-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks