این سوال منم بود ... خیلی گشتم...حتی با پشتیبانی مایکروسافت هم صحبت کردم (برام جالب بود، پیشنهاد میکنم حتما" باهاشون تماس بگیرین یا چت کنید مثلا" گوشه ی استور سایت مایکروسافت یه پاپ آپ باز میشه به عنوان پشتیبانی آنلاین و این صحبت ها!) و در آخر یه شرکتی رو پیدا کردم میگفت پارتنره مایکروسافت تو لندنه ... دست آخر هم از همون شرکت پارتنر تهیه ش کردم و بعد از یکسال و نیم هنوز داره روی سیستم کار میده و اپگرید به 10 هم بدون مشکل شده و بهتر از کار با ویندوز کرک شدس. پیشنهاد میکنم خودتون دنبال این سوال گشت و گذار کنید چون حرف زیاده توش. یه چند تا لینک خوب میفرستم یه نگاهیش بندازین؛ کمابیش بی طرف و منطقی صحبت کرده.
-----یه نرم افزار هم وجود داره مال خود مایکروسافته منو خیلی کمک کرد... اگر کد لایسنس نرمافزار های مایکروسافت رو بش بدی، زندگی یه لایسنس رو میریزه بیرون.لینک مایکروسافتش اینه (نرم افزار Volume Activation Management Tool ) .
من خیلی مشکل داشتم سر خرید ویندوز اصل و در مورد یه موضوعی که اون زمان باهاش درگیر بودم همین قیمت های متفاوت بازار بود و متوجه شدم که لایسنس هایی که قیمتشون خیلی غیر منطقی پایینه رو تو چند تا کشور به چندین و چند نفر میفروشن و بعد سه چهار ماه مایکروسافت میفهمه و بلاکشون میکنه و یا اینکه به اسم لایسنس دانشجویی و آکادمی و ... خریداری میشه و بازم بعد یه مدت خبر دارشدن مایکروسافت باعث بلاک شدنشون میشه:/
--اگر درباره ی خرید و پشتیبانی بخوایم بحث کنیم که یکسری میگن پشتیبانی نداره :
صرفا" تراکنش های مالی هست که اجازه خرید از مایکروسافت رو نمیده. مایکروسافت یا هر شرکت دیگه ای از فروش بدش نمیاد. اتفاقا پشتیبانی میکنه. کافیه یا تماس بگیرید از طرق اسکایپ یا با پشتیبانی چت کنید. حتی ازتون میپرسن که region شما کجاست و من سه چهار بار با پشتیبانی چت کردم و هر دفعه ازم پرسیدن که مکانت کجاست گفتم ایران و اتفاقا" با حوصله و خوب هم جواب دادن. چند بار هم با پشتیبانی فنی صحبت کردم که اون هم بایستی قبل صحبت منطقتون رو انتخاب بکنید که کافیه بزنید انگلیس و باز هم به شما پاسخ میدن. فقط یه مورد بود من انتخابم انگلیس بود ولی نمیدونم چرا به هند متصل شده بود و اونموقع یه شماره انگلیس داد گفت به اون زنگ بزن!!!!
و اما درمورد خود اصل و یا غیر اصل بودن:
--غیر از بحث های قانونی و امنیتی که هر دوشون تا حدی بستگی به دید شخص و کاربری اون داره؛ مسیله پایداری و سرعت ویندوز اصل شاید برای استفاده های معمولی دیده نشه ولی برای یه کاربر غیر خونگی که چندین نرم افزار حجیم و جور واجور استفاده میکنه، این مورد، یک سری تفاوت هایی داره و احساس میشه. مثلا" همین تعویض ویندوز ! توی ویندوز اصل خیلی کمتر نیاز میشه که ویندوز رو تعویض کنید به طوری که شاید تقریبا باهاش مواجه نشید(این مورد رو به شخصه باش موافقم که پایدار تره و دلیلشو نمیدونم و احتمالا" به خاطر همین موارد آپدیت هاییه که براش میاد، همین که اعصاب خوردیای گذشته رو ندارم کفایت میکنه)
--مسئله ی آپدیت هم باید بگم مایکروسافت آپدیت های اساسی رو برای ویندوز های اصل ارسال میکنه و آپدیت هاش اعمال می شوند. در نسخه های کرک شده اینطور نیست.
--در مورد امنیت لایسنس ها هم باید بگم که راه های سرقت از اطلاعات بسیار زیاده .گذشته از اینکه اطلاعات یک نفر ارزشمند هست یا نه موضوع میتونه استفاده از منابع شما باشه . سرقت اطلاعات یا سرقت منابع ! بعضی از کرک ها به نوعی بخشی از پردازش های خودشونو با ارسال اطلاعات خام توسط اینترنت یا هر روش دیگه ای (که میتونه امبد کردن یه برنامه باشه) به ویندوز یا ویندوز سرور و ... شما،از منابعی که نرم افزار کرک شده ی شما روی بستر اون هست استفاده میکنه و اون دیتا های خام رو پردازش میکنه و برمیگردونه. که خب این خودش باعث میشه که مشکلات زیادی بوجود بیاد. کسی چه میدونه شاید بیت کوین ماین می کنند ![IMG]file:///C:/Users/saba/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif[/IMG] [IMG]file:///C:/Users/saba/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif[/IMG]
--یکسری هم میگن باید دوباره پول ویندوز بدیم :
نسخه ی ویندوز 10 به گفته ی مایکروسافت نسخه ی آخره و شما هزینه ای که می کنید در نهایت برای مدت طولانی ای پایداره و قرار هست برای اون صرفا" آپدیت بیاد.به نسبت ارزش خرید بالایی داره
--بعضی ها هم شنیدم که میگن ویندوز اصل رو اگر نصب کنید نرمافزار کرک شده نمیشه روی اون نصب کرد:
آفیس رو قبول دارم و اونم راه حلی داره که کافیه فقط آپدیت هاشو مسدود کنیم تا مشکلی پیش نیاد برای ویندوز اصل. ولی نرم افزار های کرک شده ی شرکت های دیگه هیچ دخلی به ویندوز اصل مایکروسافت نداره. من دارم استفاده میکنم با فتوشاپ و کتیا کرک شده و چندین نرم افزار کرک شده ی دیگه ولی هیچ مشکلی پیش نیومده .
--خیلی ها هم با مسیله ی قانونی داخل ایران مشکل دارن... شرکتهای داخلی زیادی وجود دارن که برای مهمان یا واسطه های خارجیشون به ویندوز اصل احتیاج دارن... بعضی ها بواسطه ی کاری که دارن انجام میدن نمیتونن سیستم رو خاموش کنن یا سرور رو پایین بیارن تا مشکل ویندوز و یا ویندوز سرورشونو حل کنن. به عبارتی کار حساسی دارن... خیلی ها کار امنیتی میکنن و به ویندوز اصل احتیاج دارن تا بخش امنیت کارشون تا حد زیادی تامین بشه... خیلی ها مسافرت خارجی دارن، اگهر تجربه سفر زیاد داشته باشید متوجه میشوید که در کشور های تابع قانون کپی رایت کرک ویندوز شما خیلی راحت تر و با فاصله ی زمانی کمی میپره و مشکل سازه... پس ویندوز اصل کاربرد های بسیاری داره و دلایل برای خرید ویندوز اصل بسیارن. با کمی تحلیل ارزشش رو و تفاوت اون رو درک می کنید. شاید همین کرک شده ها کمک کردن تا شما برنامه نویسی یاد بگیرید و استارت خیلی کار ها رو بزنید ولی برای کار های سنگین ویندوز اصل کمکتون می کنه و گاهی اوقات نیازه و در نهایت به سود شما تمام میشه ... فقط باید بگردید و توی بازار فریب حرف های غیر منطقی رو نخورید تا خرید اشتباه نکنید.
--در کل باید خوتون ببینید که چی انتظار دارید. اگر توانایی خریدش رو دارید انتخاب خوبیه بخصوص اینکه نسخه ی ویندوز 10 به گفته ی مایکروسافت نسخه ی آخره و شما هزینه ای که می کنید در نهایت برای مدت طولانی ای پایداره و قرار هست برای اون صرفا" آپدیت بیاد.لینک های پیشنهادی ای که فرستادم رو نگاهی بندازید اطلاعات خوبی میده.
یه چیزی هم که هست اینه که کلا" لایسنسینگ مایکروسافت خیلی داستان طولانی و درازی داره ظاهرا". تو لینک شماره 1 که گذاشتم لینکای مایکروسافت لایسنسینگ موجود هست. برا همینم هست که سوء استفاده تو بازار میشه ازش.
--در نهایت اگر قصد خرید دارید، به این فکر کنید که هر چیزی یک قیمتی داره و قیمت ها هم از طرف مایکروسافت تعیین میشه. اگر فرض کنیم مایکروسافت لایسنس ها رو به شرکت همکار ارزون تر بفروشه، که اینکارو میکنه و ارزون تر هم ممکنه اون شرکت همکار بفروشه، ولی مفت نمیده! و قاعدتا" یک ویندوز 50 یا 150 هزار تومنی که تو بازار میدن قطعا" یه مشکلی داره!!!! اگر خریدید انتظار بلاک شدنشو بعد چند ماه داشته باشید دوستان. طرف که پسر خاله ی بیل گیتس نیس که برادر من برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ))))))))))
--امیدوارم مشکل تا حدی حل بشه
اینجا هم تفاوت لایسنس ها رو از یکی از لینک های بالا رو کپی میکنم تا سهل الوصول تر بشه :
//////////به طور کلی محصولات مایکروسافت دارای سه نوع لایسنس هستند:
لایسنس های OEM-Original Equipment Manufacturer :
-این لایسنس ها کاملا" اورجینال بوده و از طرف شرکت اصلی تولید کننده صادر می گردند .
-از زمان صدور لایسنس 365 روز اعتبار دارند اما به دلیل فاصله زمانی میان زمان صدور لایسنس تا زمان فروش کمتر از یک سال اعتبار دارند .
-در صورت تعویض مادر برد لایسنس غیر فعال می شود .
-در صورت پاک شدن ویندوز لایسنس امکان فعالسازی مجدد ندارد (تنها یکمرتبه امکان فعالسازی دارند)
لایسنس های Retail :
- این لایسنس ها مادام العمر بوده و هیچ گونه محدودیتی در زمان استفاده انها بر روی سیستم شما وجود ندارد
- این لایسنس ها را می توان به دفعات بر روی سیستم خود نصب و راه اندازی کرده و در صورت پاک کردن نرم افزار خود می توانید مجددا آنرا فعالسازی کنید .
- با تهیه ی این نمونه از لایسنس ها می توانید حتی مادربرد خود را نیز تعویض نمایید . برای این منظور تنها کافی است پیش از تعویض مادربرد بوسیله نرم افزار Skype با قسمت Activation Center مایکروسافت تماس حاصل کنید . به این ترتیب لایسنس شما بدون هیچگونه هزینه ای بر روی سیستم جدید قابل استفاده است .
لایسنس های MSDN :
- این گونه از لایسنس ها مادام العمر بوده و همچون لایسنس های Retail محدودیت زمانی ندارند .
- این لایسنس ها تنها یکبار قابلیت نصب و فعالسازی بر روی یک سیستم را دارا هستند . برای نصب مجدد شما تنها می توانید از سیستم خود Backup تهیه کنید.
////چه نسخه ای از ویندوز برای من مناسب تر است ؟
اگر از سیستم خود استفاده ی خانگی در حد مروز صفحات وب و استفاده از چند نرم افزار ساده را دارید و سیستم شما سخت افزار بروزی ندارد نسخه ی Home برای شما مناسب است .
اما اگر از سیستم خود انتطاری در حد استفاده دست کم نیمه حرفه ای دارید و از نرم افزار های حجیمی مانند نرم افزار های گرافیکی و بازی های رایانه ای و یا نرم افزار های محاسباتی مانند متلب استفاده می کنید و یا برنامه نویسی انجام میدهید و یا اینکه سخت افزار قوی و بروزی دارید که از پردازنده های چند هسته ای جدید بهره می برد، نسخه ی Pro توان به مراتب بیشتری دارد و در ضمن امکانات امنیتی این نسخه بالا تر است
در نهایت اگر سیستم شما جزو بروز ترین سیستم های موجود است یا اجرای نرم افزار های سنگین را از سیستم خود انتظار دارید و یا اگر از سیستم خود در محیط های سازمانی و شبکه های یکپارچه استفاده می کنید گزینه ی Enterprise بهترین گزینه است . این نسخه کامل ترین نسخه ویندوز می باشد.
Bookmarks