برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RAVYY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saman33 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسلام به همگی و ممنون از جواب تونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همونطور که گفتم ، بصورت علنی پادویش مشکلی نداره یعنی الان که دارم با سیستم کار میکنم ، نه مشکلی هست و نه کندی سرعت
اما دیشب این جوری بود مخصوصا یه کم زمان نصب نرم افزارها ملموس تر بود
این طور نیست که هر بار هم صفحه ی آبی مرگ بیاد . فقط همون دو بار که گفتم و دیشب بود که اتفاق افتاد
من الان منتظرم ببینم پادویش جواب اون 2 گزارش رو از چه نرم افزاری میده تا در نصب بعدی ، تجدید نظر کنم
گلپسر علی ، فکر نکنم صفحه آبی به بایوس مربوط باشه ولی بازم آپدیت میکنم بایوس رو (الان بایوس من آپدیت F6 هه) . نرم افزار اسکن رجیستری هم لازم ندارم چون میخام بعد از فهمیدن اون نرم افزاری که باعث ایجاد صفحه آبی شد ، برای بکاپ ، ویندوز جدید نصب کنم واسه همین منتظر گزارشم

Bookmarks