برای غیر فعال کردن آپدیت ویندوز
روش Group Policy رو دنبال کن و اون قسمت آخر تو پنچره Configure Automatic Updates گزینه ی disable رو تیک بزن
کاربر شهرسختافزار
برای غیر فعال کردن آپدیت ویندوز
روش Group Policy رو دنبال کن و اون قسمت آخر تو پنچره Configure Automatic Updates گزینه ی disable رو تیک بزن
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
SajjadKhati (14-03-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوستان راهنمایها رو گفتند من یه نکته به ذهنم رسید چون برا دوستانم پیش اومده بود از تون می پرسم شاید به دردتون خورد چون صفحه ی آبی دلایل زیادی داره هم نرم افزار هم سخت افزار شما جدیدا قطعه ی جدید به سیستم وصل نکردین مثل مودمی فلشی در بعضی مواقع از نصب درایور ها که با ویندوزتون هماهنگی نداره هم این صفحه ی آبی پیش میاد.
SajjadKhati (14-03-16)
سلام
ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای سخت افزار نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RAVYY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای نرم افزاره . شاید برای پادویش باشه . نمیدونم ولی اونا میگن تا جایی که میدونن از سازگاری کامل پادویش با ویندوز 10 مطمئن ان . به پادویش ایمیل دادم و این گزارش ها رو فرستادم ، منتظر جوابم
DOOM999 (14-03-16), Mehrdad.A 88 (14-03-16), RAVYY (14-03-16)
کاربر شهرسختافزار
احتمالش هست از نرم افزار هم باشه ولی فکر نکنم از پادویش باشه چون در دوتا سیستم از دوستای من داره خیلی راحت روی ویندوز 10 کار میکنه و مشکل ناسازگاری با ویندوز 10 نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (14-03-16), Mehrdad.A 88 (14-03-16), SajjadKhati (14-03-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RAVYY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saman33 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسلام به همگی و ممنون از جواب تونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همونطور که گفتم ، بصورت علنی پادویش مشکلی نداره یعنی الان که دارم با سیستم کار میکنم ، نه مشکلی هست و نه کندی سرعت
اما دیشب این جوری بود مخصوصا یه کم زمان نصب نرم افزارها ملموس تر بود
این طور نیست که هر بار هم صفحه ی آبی مرگ بیاد . فقط همون دو بار که گفتم و دیشب بود که اتفاق افتاد
من الان منتظرم ببینم پادویش جواب اون 2 گزارش رو از چه نرم افزاری میده تا در نصب بعدی ، تجدید نظر کنم
گلپسر علی ، فکر نکنم صفحه آبی به بایوس مربوط باشه ولی بازم آپدیت میکنم بایوس رو (الان بایوس من آپدیت F6 هه) . نرم افزار اسکن رجیستری هم لازم ندارم چون میخام بعد از فهمیدن اون نرم افزاری که باعث ایجاد صفحه آبی شد ، برای بکاپ ، ویندوز جدید نصب کنم واسه همین منتظر گزارشم
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 14-03-16 انجام شده است
AMD>INTEL (14-03-16), DOOM999 (14-03-16), Mehrdad.A 88 (14-03-16), RAVYY (14-03-16), saman33 (14-03-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks