بله اکثرا قابل اپ دیت میباشند .
سلام دوستان
میحواستم بدانم آیا نرم افزار ویستا های 64 بیتی که در بازار ایران بفروش میرسند کار میکنند وقابل اطمینان هستند ؟
آیا این ویستاها قابل Update میباشند یا نه ؟
و از میان آنها کدام یک بهتر است .لطفا نام ببرید....البته خرید ویستا Ultimate 64 اریژینال با قیمت زیاد در شرایطی که
Windows 7 ultimate 64 bit درآینده نه چندان دور در حال آمدن است چندان منطقی بنظر نمیرسد
از دوستانی که جواب سئوالات فوق را داده ونظر خود را بدهند سپاسگذارم .
|
|
بله اکثرا قابل اپ دیت میباشند .
Shoja Hosseini (19-08-09)
کاربر شهرسختافزار
ويستا 64 رو بيخيال شو با خيلي از نرم افزارها و درايورها مشكل داره
Win 7 64 نصب كن خيلي بهتره
saman87 (19-08-09)
کاربر شهرسختافزار
ویستا 64 بیتی تقریباً سیستم عامل سنگینی بود از نظر من که حدود یه سال باهاش کار کردم...با نظر دوستمون در مورد ناسازگاری با نرم افزار ها زیاد موافق نیستم چون مشکلاتی که من باهاش رو به رو می شدم مشکل کل نرم افزار های با سیستم عامل 64 بیتی بود و منحصر به ویستانبود الآن 7 هم همون مشکلات رو با همون نرم افزارها داره یلکه بیشتر...البته به نظرم 7 اصلاً قابل قیاس نیست با ویستا!هر چند نسخه های خوبش هنوز به طور کامل وجود نداره و اکثراً دست کاریاش زیاده اما باز هم به لحاظ راحتی کار و سبک بودن خیلی بهتر از ویستا 64 از نظر شخصی من!!!
من هم توصیه دارم رو 7 تا ویستا...اما ویستای خوب می خواهی بگیرید از پرند تهیه کنید به نظر من(کینگ)...
دست مزن!چشم ببستم دو دست راه مرو!چشم دو پایم شکست
حرف نزن!قطع نمودم سخن نطق مکن!چشم ببستم دهن
هیچ نفهم!!!این سخن عنوان مکن خواهش نافهمی انسان مکن
لال شوم!کور شوم!کر شوم!!! لیک محال است که من خر شوم!!!
Shoja Hosseini (19-08-09)
کاربر شهرسختافزار
من دارم با ویندوز 7 64bit کار می کنم اون هم زیاد.
با ویستای 64 بیت هم کار کردم.
بنظر من ویندوز 7 64بیت واسه سیستم هایی که بیش از 4 گیگ رم دارند بهترین انتخابه و با اینکه 64 بیته ولی با اکثر نرم افزارهای 32 بیتی کاملا سازگاره.....
سرعت - امنیت و پایداری تو 64 بیت خیلی بیشتر از 32 بیته و مشکلات کمتری داره
فقط!
اگه از نرم افزارهای ایرانی قدیمی استفاده کنید باید بگم تو بیشترشون 64 بیت مانع میشه و در بین خارجی ها هم فقط نرم افزار های موزه ای تو 64 بیت کار نمی کنند!
ویندوز 7 خیلی بهتر از ویستاست و اصلا قابل قیاس با ویستا نیست. ویستا واقعا غیرقابل تحمله.......
این مشکلات رو میشه با نصب برنامه هایی که سیستم عالم مجازی نصب میکنن بر طرف کرداگه از نرم افزارهای ایرانی قدیمی استفاده کنید باید بگم تو بیشترشون 64 بیت مانع میشه و در بین خارجی ها هم فقط نرم افزار های موزه ای تو 64 بیت کار نمی کنند!
من هم خودم دنبال 7 64 بیت بودم که پیدا کردم بعد از نصب متاسفانه یه چیز توی ذق من زد. اونم این بود که زیاد با اورکلاک سازگار نبود. من تا 3.6 اور کرده بوودم ولی روی 2.3 کار میکرد و توی 3d mark بهم امتیاز 2300 400 اینا داد و به وضوح معلوم بود که توی تست ها از تمام توان پردازنده استفاده نمیشه
به نظرم تا نسخه فاینال نیاد بیرون نمیشه گفت بهش ویندوز
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط masoomiyat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز این اصلا درست نیست
من core i7 920 خودم رو با فن استوک به 4.2GHz رسوندم با ویندوز 7 نسخه 32 بیتی و vantage امتیاز 50 هزار یه cpu داد
به نظر من اصلا 7 مشکلی نه برا اورکلاک بلکه با هیچی مشکل نداره
ضمن تشکر . من دقیقا 4 گیگ دارم .مشکلی نیست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saman87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
خواهش می کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط شجاع حسینی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مطمئنا مشکلی نخواهد داشت. فقط فاکتور " سرعت " تو 64 بیت زیاد محسوس نخواهد بود و با 32 بیت تفاوت خیلی محسوسی نخواهد داشت!
در 32 بیت از 4 گیگ فقط 3 گیگ از رم شناسایی میشه ولی در 64 بیت همه رم بخوبی ویندوز شناسایی می کنه و هرچقدر هم مقدار رم بره بالاتر سرعت 64 بیت بیشتر میشه!
الان بیشتر شرکت ها محصولاتشون رو با ویندوزهای 64 بیتی هماهنگ می کنند و در آینده مطمئنا همه نرم افزارها نسخه های 64 بیتی هم خواهند داشت.
در مورد ویندوز 7 باید بگم نسخه نهایی اون ارزش خرید نسخه اورجینال رو خواهد داشت.
عضو VIP شهر سختافزار
بنده هم با ویندوز 7 موافق هستم
الآن نزدیک به 5 ماه هست که دارم با 32 بیت کار میکنم تا الآن واقعا مشکلی نداشتم تازه نسخه آزمایشی هم هست
به نظرم اگر یه کم صبر کنید تا نسخه فاینال ویندوز 7 بیاد خیلی بهتر خواهد بود .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks