با سلام. نمیدونم چرا ویندوز بوت میشه دکستاپ و صفحه سیاه به هیچکجا دستری ندارم فقط تسک مینجر میشه باز کرد.
راهلش بگین اما فعلا بکارم نمیاد چون بخاطر این موضع باز من ویندوز عوض کردم. اوف
با سلام. نمیدونم چرا ویندوز بوت میشه دکستاپ و صفحه سیاه به هیچکجا دستری ندارم فقط تسک مینجر میشه باز کرد.
راهلش بگین اما فعلا بکارم نمیاد چون بخاطر این موضع باز من ویندوز عوض کردم. اوف
من به هر کسی امضا نمیدم خخخ
|
دستکاری بی رویه ویندوز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باور کن هیچی دست نزدم اینبار فقط برنامه هارو مثل همیشه ریختم همین اصلا فقط نیم ساعت بود ویندوز عوض کرده بودم و داشتم برنامه میریختم همین. ایندفعه خدایی هیچی دسکاری نکرده بودم. دیگه هم اصلا دس نمیزنم علل خصوص ریجستری ویندوز. ولی اینبار واقعا هیچی دست نزدم اینطوری شده بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میتونه از یکی از درایورها باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حق با توعهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...67/#post400958
اخرین بار اون تاپیک برو یه پیام خودم گذاشتم اون استارت منو نصب و حذف کردم اینطوری شد من به همین شک دارم چون من همش ویندوز نصب کنم مثلا فقط ۱۰ تا برنامه لازم دارم و همش اون ۱۰ تا برنانه نصب میکونم وقتی اونا چند سال مشکلی ندارن و جیز جدیدی که اضافه شده چیه همین منو استارت.
یعنی میتونه ۱۰۰ درصد مشکل همین فوده باشه؟
مجدد ویندوز را نصب کن . درایورها هم سعی کن دوباره نصب کن . ویندوز هم سریع اکتیو کن . یعنی قبل از فعالسازی به نت وصل نشوبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
اگه تازه نصب کردین خوب دوباره نصبش کنین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
0reza666 (15-11-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks