با سلام خدمت شما!
من اطلاعاتم در زمینه ی لینوکس زیاد نیست اما تا هر اندازه بتونم کمک می کنم.
اول از هر چیز به شما بگم که توزیع بسیار خوبی از لینوکس را انتخاب کردید. اوبونتو 8.04 بسیار سیستم عامل خوبی است.
سوال 1 و 3:
اگر اشکالی نداره سوال اول و سوم شما رو با هم جواب می دم.
پاک شدن کل دیسک سخت به هنگام نصب اوبونتو فقط در نسخه های قبلی وجود داشت اما در نسخه ی جدید دیگر چنین مشکلی نیست. فقط به دو پیوند پایین مراجعه کنید و در مدت کوتاهی می تونید اوبونتو را نصب کنید. در این دو منبع مشاهده می کنید که می تونید اوبونتو را بدون حذف اطلاعات قبلی دیسک سخت نصب کنید و می تونید از لینوکس در کنار ویندوز استفاده کنید:
نصب اوبونتو از طریق ویندوز (مصور)
نصب اوبونتو از طریق Bootable Disk (مصور)
سوال 2:
نصب نرم افزار در لینوکس بحثی کاملا" جدا هستش. اصلا" فایل هایی به نام EXE و MSI در بیش تر لینوکس ها غیر قابل اجرا هستند. پس شما نمی تونید هیچ برنامه ی ویندوزی را در لینوکس اجرا کنید.
ولی اصلا جای نگرانی نیست!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فایل های نصب در اوبونتو به دو دسته ی فایل های Deb و Rpm تقسیم می شوند. مثلا" بنده خودم مرورگر اپرا رو با پسوند Rpm دانلود کردم و اون رو در یک لینوکس به راحتی نصب کردم.
نصب برنامه های deb. در اوبونتو
راهنمای نصب برنامه های rpm. در اوبونتو
نرم افزار های لینوکس در حال گسترش هستند. شما در اوبونتو نرم افزار هایی مانند پیام رسان، مرورگر وب، پخش کننده های فایل های چند رسانه ای، فتوشاپ، آفیس و ... را در اختیار دارید. مثلا نرم افزار Open Office در لینوکس معادل مایکروسافت آفیس در ویندوز است.
به علاوه بیش تر لینوکس ها نرم افزاری به نام WINE دارند که وظیفه ی آن اجرای فایل های تحت ویندوز است. مثلا" چندی پیش با wine، مرورگر کروم گوگل را توانستند در اوبونتو نصب و اجرا کنند. حتی یکی از دوستان بنده Adobe Photoshop ویندوز را با wine در لینوکس اجرا کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . اما WINE همواره هم کارساز نیست.
سوال 4:
به نظر من توجه به چیز خاصی لازم نیست چون OS به راحتی نصب میشه. فقط یه نکته رو هم بگم که نمی دونم در مورد اوبونتو صادق هست یا نه؟متاسفم! شما حتما" باید یک حساب کاربری مربوط به خودتان را در لینوکس ایجاد کنید و حق ندارید در تعیین رمز عبور تنها از کارکتر SPACE (فاصله خالی) استفاده کنید. تعیین حساب کاربری در لینوکس به این دلیل لازم است که OS به شما اجازه ی وارد شدن با root (معادل Administrator) را نمی دهد به جز در مواردی خاص.
در مورد درایور سخت افزار ها هم زیاد نگران نباشید. اوبونتو در بیش تر موارد بدون هیچ مشکلی سخت افزار های شما رو شناسایی می کنه. در مورد مودم هم این مسئله صادق هستش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . حتی من یادمه که من یک ترمینال Bluetooth رو زمانی که لینوکس بارگذاری شده بود به رایانه وصل کردم و لینوکس اون را شناسایی کرد.
بسته های بروز رسانی اوبونتو رو هر وقت OS لازم دونست می تونید از اینترنت دریافت کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به عنوان حرف آخر به شما بگم که اوبونتو تیم های پشتیبانی بسیار خوبی در ایران داره که هر وقت مشکلی براتون پیش اومد می تونید به این سایت های فارسی زبان مراجعه کرده و مشکلتون رو مطرح کنید:
سایت رسمی + انجمن گفت و گو
بلاگ اوبونتو
سایر منابع
یک توضیح کلی در مورد اوبونتو
من یک سری مطلب هم در مورد برنامه نویسی در لینوکس داشتم ولی لازم ندیدم که مطرح کنم. اگر خواستید اون ها رو این جا می گم.
موفق باشید!
آرمینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks