با سلام
دوستان: کسی اینجا از ویندوز 10 enterprise استفاده می کند؟ چطوری هست؟ اپدیت میشه؟ باگ داره؟ شنیدم ابزار جاسوسی هم هست!
یکی از باگ هاش شنیدم این هست که نت فریم ورک داخل اش نصب نمیشه !!!
سپاس
با سلام
دوستان: کسی اینجا از ویندوز 10 enterprise استفاده می کند؟ چطوری هست؟ اپدیت میشه؟ باگ داره؟ شنیدم ابزار جاسوسی هم هست!
یکی از باگ هاش شنیدم این هست که نت فریم ورک داخل اش نصب نمیشه !!!
سپاس
|
فریم ورک نصب میشه 3.5 بصورت افلاین و بدون مشکل . البته پیشنهاد میکنم . چند روزی صبر کنید اپدیت جدید ویندوز 10 منتشر بشه بعد iso ویندوز10 رو دانلود کنید . برنامه جلوگیری از جاسوسی هم نرم افزار موجوده .
ویندوز 10نسخه enterpriseدر عمل از نسخه های دیگه بهتر و بهینه تر هست و درمورد اینهایی که گفتین چیزی نشنیدم و تا دلتون بخواد آپدیت هم میشه ولی بهتر یه کمی بیشتر به ثبات برسه تا بشه بصورت کامل روش حساب کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lakers برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط RAVYY در تاریخ 02-11-15 انجام شده است
lakers (02-11-15)
ممنون دوستان: من ویندوز 10 را از این سایت دانلود کردم متاسفانه چند روز پیش ! و ویندوز را توی شبیه ساز نصب کردم و محیط اش دیدم از نظر گرافیکی زیبا بود ولی کار باهاش یکم سخت هست انگار !! تغییرات عمده ای کرده !!
الان این نسخه ای که دانلود کردم توی سایت نوشته اپدیت شده هست !!(94/7/28) تغییرات:
نسخه جدید مهر ۱۳۹۴ (October 2015) بر روی سایت قرار گرفت!
داÙÙÙØ¯ Windows 10 Enterprise x86/x64 Integrated October 2015 - ÙÛÙØ¯Ùز
به نظر شما مشکل اش حل شده؟ اپدیت جدید اش کی میاد؟
اصلا اینها قابل اپدیت هستند با توجه به اینکه کرکی هستند؟
سپاس
اپدیت میشوند . جدیدترین اپدیت حدود 7 روز دیگه میاد اون ایزو رو دانلود و نصب کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lakers برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لیست آپدیتها و مشکلاتی رو که حل میکنند رو باید از سایت مایکروسافت ببینید الان اعلام شده آپدیت بعدی همین روزها میاد ولی این نسخه ی جدید ویندوز ها به صورت مرتب و زود به زود آپدیت میشن و روی نسخه کرک هم چه بخواهید چه نخواهید آپدیت میشن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lakers برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
ممنون دوستان: اگر نسخه کرکی اپدیت میشه در واقع چه فرقی با نسخه قانونی داره؟
الان من ان لینک از ویندوز ای را که دادم: ایا نصب اش کنم: میتوانم 7 روز دیگه که اپدیت جدید امد از طریق خود ویندوز 10 : سیستم را اپدیت کنم؟
سپاس
بله میتونید نصب کنید و آپدیت هم کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lakers برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تفاوتشون هم تو اینکه که ممکن موقع آپدیت کردن ویندوز کرک شده سیستم دچار هنگ بشه یا کرک بودن ویندوز مشخص بشه و یا شما از سرور قطعه بشین که دوباره با قطعه کردن اینترنت و استفاده از کرک لودر دوباره میتونید ازش استفاده کنید خلاص دردسرهای خودش رو داره.
آخرین ویرایش توسط RAVYY در تاریخ 02-11-15 انجام شده است
lakers (02-11-15)
ممنون دوست عزیز: یک سئوال دیگه:
من یک لپ تاپ دارم به نام a53sv که درایور برای ویندوز 10 و 8.1 خود شرکت ایسوس بیرون نداده !
من اگر بخوام ویندوز 10 را روی لپ تاپ نصب کنم یا 8.1 !! با توجه به اینکه درایور ندارند باید چکار کنم؟
ASUSTeK Computer Inc. -Support- Driver & Tools - A53SV
سپاس
به صورت معمول وقتی سایت سازنده لپ تاپ برای این مد درایور برای ویندوز 10 یا 8.1 بیرون نداده یعنی این مدل نمی تونه با این ویندوز هماهنگ باشه ولی دیگه با خودتون که نصب کنید یا نه ممکن بعداز نصب این ویندوز لپ تاپ دچار مشکل در درایورها بشه شاید هم نشه دیگه با خودتون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lakers برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lakers (02-11-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks