با سلام..
دوستان سیستم من 32 بیتی هست..میخوام چند تا نرم افزار میکس دانلود کنم که رو سیستم های 64 بیتی نصب میشه..که متاسفانه از من 32 بیتی هست..ایا راهی هست که 64 بیتی بشه سیستمم؟؟
با سلام..
دوستان سیستم من 32 بیتی هست..میخوام چند تا نرم افزار میکس دانلود کنم که رو سیستم های 64 بیتی نصب میشه..که متاسفانه از من 32 بیتی هست..ایا راهی هست که 64 بیتی بشه سیستمم؟؟
|
سیستم عاملتون 32 بیتی هست یا پردازندتون؟
To improve is to change. To perfect is to change often
javaheri69 (16-09-17)
خدمت شما مشخصاتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
64 بیت نصب کن . سیستم عاملوبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (16-09-17), javaheri69 (16-09-17), sfmth (16-09-17)
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهندس منظورتون ویندوز باید عوض کرد؟؟
راهی بجز تعویض ویندوز سراغ ندارین؟؟
خیر باید ویندوزت عوض بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
javaheri69 (17-09-17)
|
ویندوزتون 32 بیتی هست با تعویض و نصب ویندوز 64 بیت مشکلتون حل میشه. جون پردازنده پشتیبانی میکنه
To improve is to change. To perfect is to change often
javaheri69 (16-09-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks