سلام
من دارم ابونتو رو دانلود میکنم می خوام بدونم این سیستم عامل رو به وسیله ی vmware نصب کنم یا اینکه بدون نرم افزار درکنار ویندوز بریزم که هنگام بوت شدن ازم بپرسه میخوای از کدوم سیستم عامل استفاده کنی
سلام
من دارم ابونتو رو دانلود میکنم می خوام بدونم این سیستم عامل رو به وسیله ی vmware نصب کنم یا اینکه بدون نرم افزار درکنار ویندوز بریزم که هنگام بوت شدن ازم بپرسه میخوای از کدوم سیستم عامل استفاده کنی
|
هر دو حالت امکان پذیر هست . ولی توصیه میکنم ابتدا با vmware تست کنید . اگر رضایت داشتید در کنار ویندوز نصب کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karbalad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله میدونم هردو راه ممکنه می خواستم بدونم کدوم بهتره
سوال بعدی اینکه اگه تو vmware نصب کنم چقدر از منابع سیستم رو بهش بدم
cpu : 2.7gh celeron
ram:4gb
hdd: 512gb
پردازنده شما مناسب شبیه سازی نیست . بسیار کند خواهد بود . حتی ممکنه vmware جدید بالا نیاد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karbalad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس با این مسائال میگید چیکار کنم ولی فکر نکنم vmware انقدرام سنگین باشه نظرتون درباره vitual box چیه
سنگین هستند . پردازنده باید دارای VT باشه که پردازنده شما فاقد VT هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karbalad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
خوب باید چی کار کرد یعنی قید ابونتو رو بزنم
باید کنار ویندوزت نصب کنی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karbalad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید وقتتنونو می گیرم میشه بگید چجوری نصب کنم و اینکه ابونتو و اینکه نباید یک دریو رو برای ابونتو خالی کنم
آموزش نصب لینوکس در کنار ویندوز در اینترنت به زبان فارسی هست سرچ کنید پیدا میکنید .معمولا یک مقدار از هارد رو بصورت پارتشین نشده میگذارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karbalad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks