مشخصات سیستم را اعلام کنید
باسلام
من امروز اومدم روی کامپیوترم که ویندوز ۷ روش بود میخواسم کلا ۷ رو پاک کنم و xp نصب کنم حس کردم با اون راحت ترم
خلاصه سی دی xp رو گذاشتم رفت برای نصب صفحه مشکی شد بیخیال شدم اما دیگه هرچی ریست کردم ویندوزم بالا نیومد
با سی دی ویندوز ۷ اومدم مجدد نصب کنم فرمت کردم درایو c رو بعدش تا اومد نصب شه ارور داد نصب کامل نشد
الان نه ویندوز بالا میاد چون فرمت شده نه ویندوز ۷ و نه xp نصب میشه
چیکار کنم؟؟
Sent from my SM-J700F using Tapatalk
|
دو گیگ رم کینگستونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربورد ایسوس
هارد مکستور 160 گیگ
سی پی یو Dual Core
مشخصات دقیق رو ندارممگر اینکه در کیس رو باز کنم ببینم نیازه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا خطایی نداد بم صفحه سیاه شد یکم صبر کردم دیدم سودی نداره ریست زدم دیگه بالا نیومد رو لوگوی وین ۷ موند
alibahman47 (13-12-16)
|
موقعی که درایو C رو فرمت میکنم و نکست میزنم بعد از عمل Copy windows files.. زمانی که میره روی Expanding windows file... تا یک درصد پر میشه و بعد میگه که : make sure all of require files are availabe and then try reatart the installation wizardبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DVD نصب ویندوز را عوض کنید . در ضمن موفع نصب درایو C را دیلیت کن و دوباره بسازید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aminbh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نشد داداش همینو میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زوم کنی مشخصه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks