با سلام ، خوب هستین ؟؟؟
راستش فک کنم چندین بار در مورد مشکلاتی که واسه لپ تاپم پیش اومده بود در انجمن مطلب گذاشتم ، (اینکه بعضی مواقع داغ میکنه و لگ میزنه و من وقتی یکی از فایل های سیستمی svchet رو می بندم ، همه چی به حالت اولیه بر میگرده ) جدیدا به این نتیجه رسیدم که شاید این ایراداتی که پیش میاد باعثش خود مایکروسافته ، چون که می خواد همه ویندوز 10 نصب کنن یه سری ایرادات به وجود اوردن ... این سیاست رو به وضوح توی شرکت های سازنده موبایل مثل سامسونگ هم میشه دید که آندرویید پرچم دارای قبلی رو بعد از آپدیت اول ، تو آپدیت دوم و سوم یه سری ایرادات کلافه کننده توش به وجود میاره تا مشتری قانع بشه که بهتره گوشیش رو ارتقا بده .... اما همه اینا رو گفتم تا بگم که من تا حالا به جز ویندوز 7 64 بیتی ، ویندوز دیگه ای نصب نکردم روش ، درایورهای این مدل هم فقط برا ویندوز سون تو سایت ایسوس هست ،، الان می خوام ویندوز 10 نصب کنم شاید از شر این ایرادات راحت شدم ، فقط نمی دونم هنوز تا چه حد ویندوز 10 پایدار شده و چه ایراداتی داره و چه جوری با تنظیمات مختلف میشه بهترین استفاده رو داشت ؟ آخرین آپدیتش رو از کجا میشه دانلود کرد ؟ و اینکه اینی که میگن یه سری اطلاعات میفرسته به مایکروسافت رو چه جوری میشه جلوش رو گرفت ؟ نرم افزارا بدون مشکل روش اجرا میشه ؟؟ و .....
لطفا اونایی که استفاده کردن و میکنن اگه میشه یه راهنمایی کامل بکنن یا اگه فایل راهنمای جدید و کامل و سایتی که این موارد رو داشته باشه در اختیار من قرار بدن ، یا اینکه خودشون لطف کنن و اگه میشه کامل راهنمایی کنن ، مرسی