با سلام و خسته نباشید خدمته دوستان عزیز متشکر میشم راهنمایم کنید
من سیستممو جدیدا از لحاظ سخت افزاری یه کم میشه گفت بروز کردم و میخوام برای نصب سیستم عامل های جدید هارد 80 گیگ خودمو دوباره پارتیشن بندی کنم و یه هارد 500 هم که دارم به عنوان هارد جانبی کنار هارد 80 هستش تا data های منو داشته باشه
سیستم عامل هایی که میخوام نصب کنم
ویندوز سرور (جنبه آموزشی) 8 گیگ البته اگه 2003 نصب کنم برای نصب 2008 نمیدونم چقدر باید فضا اختصاص بدم
ویندوز xp (جنبه کاری ) 30 گیگ (به دلیل کار با نرم افزار هایی گرافیکی و کار با حجم بالا به این فضا نیازمندم)
ویندوز 7 (جنبه کاری و آموزشی با محیط جدید ویندوز ) 20 گیگ
لینوکس (جنبه آموزشی) ما بقی برای لینوکس
با این حساب 4 پارتیشن باید ایجاد کنم البته بدم نمیاد لئو پارت مکینتاش رو هم تجربه کنم
حال سوالم از شما دوستان این هست که
ویندوز سرور چه نسخه ای نصب کنم اگه 2008 نصب کنم چه مقدار فضا نیاز دارم و اینکه sql server 2005 رو سرور 2008 مشکلی که نداره ؟
و اینکه این سیستم عاملها رو به چه ترتیبی نصب کنم تا بعد اتمام نصب در اجرای آنها به مشکل نخورم؟
3: میتونم لئو پارت رو هم نصب کنم ؟ چقدر فضا میخواد ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks