با سلام خدمت عزیزان
حجم فولدر windows در درایو c بعد از نصب در windows 10 1809 pro چقدر باید باشد؟
با تشکر
با سلام خدمت عزیزان
حجم فولدر windows در درایو c بعد از نصب در windows 10 1809 pro چقدر باید باشد؟
با تشکر
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aliasgharmoradi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من ویندوز با لایسنس اصلی 10 رو روی فایل iso microsoft نسخه 1703 را نزدیک به دو سال پیش نصب کردم و بعد خودش چند بار ویندوز عوض کرد و الان نسخه 1809 رو اخیرا نصب کرد و من کل نرم افزارها رو به دلیل قدیمی شدن با ccleaner ان اینستال کردم و فقط نرم افزارهای نصب شده خود ویندوز و درایورهای سخت افزار مانده ولی درایو الان 32 گیگ اطلاعات روش هست که 25.7 گیگ مربوط به فولدر ویندوز و 6 گیگ آن مربوط به program files و شاخه user است به نظر شما حجمها منطقی هستند و روی همین ویندوز نرم افزار جدید نصب کنم یا یکبار دیگر فایل iso ویندوز 1809 را از مایکروسافت دانلود کنم و با لایسنس اکتیوش کنم؟ با تشکر
به نظرم طبیعیه عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aliasgharmoradi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (05-01-19)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks