برای اولین پست می خواهم نرم افزاری رو معرفی کنم که بی شک مکمل بسیار خوبی برای ویندوز هفت خواهد بود و علاوه بر اینکه کارهای شما را تسریع می بخشد، ویندوز را بسیار خوشدست تر از قبل خواهد کرد. حجم این نرم افزار مفید تنها 1 مگابایت بوده و علاوه بر اینکه نیازی به نصب ندارد، در رجیستری ویندوز هم دستکاری نمی کند.
نام این نرم افزار همانگونه که از عنوان پیداست Preme بوده و آخرین نسخه آن در زمان نگارش این پست، 0.92 می باشد که براتون در همین پست آپلود کردم.
اولین باری که نرم افزار را اجرا می کنید به صورت خودکار در پوشه Startup قرار می گیرد تا با هربار راه اندازی ویندوز نیز اجرا شود:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این کار بعد از هر بار راه اندازی ویندوز، برنامه در System Tray قرار می گیرد که با کلیک بر روی آن، محیط برنامه برای انجام تنظیمات مورد نظر باز خواهد شد:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
محیط این برنامه را در تصویر پایین می توانید ملاحظه کنید. همچنین توضیح هر کدام از موارد زیر که با شماره مشخص شده را می توانید در پایین بخوانید:
1. با فعال نمودن این گزینه، با بردن نشانگر موس به گوشه بالا و سمت چپ صفحه Aero Flip 3D فعال شده و می توانید به راحتی میان پنجره های باز سوئیچ کنید.
2. می توانید به جای فعال شدن Flip 3D گزینه Task Switcher را انتخاب نمایید تا با بردن موس به بالا و سمت چپ صفحه، Task Awitcher به جای Flip 3D فعال شود.
3. با این گزینه می توانید میزان تاخیر را برای فعال شدن Flip 3D یا Task Switcher انتخاب نمایید.
4. حتما تا به حال شده که برای مرتب کردن فایل ها یا کپی کردن بخوایید دائما بین دو یا سه پنجره سوئیچ کنید که ممکن است کمی آزار دهنده باشد اما با این قابلیت تنها کافیست تا در گوشه بالا و راست یکی از دو یا سه پنجره باز یک کلیک نمایید. با این کار اگر پنجره به گوشه چپ صفحه نزدیک باشد به چپ رفته و اگر نزدیک گوشه راست باشد، به سمت راست می رود. همچنین با نزدیک کردن موس به هر یک از این گوشه ها پنجره ی پنهان شده نمایان می شود. توصیه می کنم برای درک بهتر چگونگی استفاده از این مورد، بر روی دکمه How (شماره 14) کلیک نمایید.
5. با کلیک کردن و نگه داشتن بر روی قسمت بالای هر پنجره (قسمتی که شفاف است)، آن پنجره همیشه روی سایر پنجره های باز شده می ماند.
6. با بردن نشانگر موس به بالای هر پنجره باز (قسمتی که شفاف است) و چرخاندن غلتک موس به سمت پایین می توانید پنجره ها را Minimize نمایید.
7. همچنین در همین قسمت با کلیک وسط موس می توانید پنجره را ببندید.
8. با فعال سازی این قسمت هر بار که نشانگر موس را به سمت منوی Start ببرید، بدون کلیک کردن این منو باز می شود که چون برای من چندان خوشایند نبود، آنرا غیر فعال کردم.
9. این هم یکی از ویژگی های مفید این برنامه هست که با فعال سازی اون، با راست کلیک روی آیکون برنامه های باز در Taskbar نشانگر موس به صورت خودکار به سمت گزینه Close حرکت می کند.
10. و در نهایت فعال بودن این گزینه موجب می شود تا با دوبار فشار دادن کلید Esc پشت سر هم پنجره باز را ببندید.
11. همانطور که گفتم این نرم افزار با هربار راه اندازی ویندوز به قسمت System Tray می رود که آیکون آنرا که به شکل ستاره هست می توانید در این قسمت ببینید. در صورتی که نمی خواهید این آیکون در System Tray نمایش داده شود، کلید Hide Tray Icon را بزنید.
12. با زدن گزینه Unistall این نرم افزار از لیست Startup ویندوز حذف می شود تا با راه اندازی ویندوز نرم افزار اجرا نشود.
13. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این رابطه، گزینه Help را کلیک نمایید.
در نهایت این برنامه مفید را می توانید در ضمیمه همین پست دانلود نمایید.
منبع: www.pcnetwork.ir

Bookmarks