سلام
دو هارد دارم که در هر کدومش ویندوز نصب هست
هر دو هارد هم به کامپیوتر متصل هستند
سوالم این هست که باید چیکار کنم که بتونم در مرحله قبل از لود ویندوز ، تعیین کنم که کدام هارد بالا بیاد ؟
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میخوام خود کامپیوتراین انتخاب رو به من بده که کدوم هارد رو انتخاب کنم
دیدید وقتی روی 1 هارد دو ویندوز نصب میکنیم ، منوی بوت ظاهر میشه ؟؟
منم میخوام همینجوری بشه
باید هارد بوت رو انتخاب کنید در بایوس . همزمان نمیشه از دو هارد بوت کرد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir2121 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
salpc (14-09-15)
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما خب منم میدونم همزمان دو هارد رو بوت کنم
میخوام این انتخاب رو به من بده که انتخاب کنم کدوم هارد بوت بشه.
مشکل من عدم وجود منوی انتخاب بوت ، هنگام لود ویندوز هست
اگه بخوام هر دفعه برم از بایوس عوض کنم ، یکم سخت هست !
در صورت نصب بیش از یک ویندوز در یک کامپیوتر، منویی در ابتدای روشن کردن کامپیوتر ظاهر میشود که به شما این امکان را میدهد تا از بین ویندوز های نصب شده یکی را انتخاب کنید تا راه اندازی شود.
اگر در کار با ویندوز XP حرفه ای بوده باشید، حتما میدانید که از طریق System Properties و بخش Advanced امکان ویرایش این منو وجود داشت. همچنین یک فایل به اسم boot.ini در درایو C ذخیره میشد که با ویرایش آن میتوانستید این منوی بوت را شخصی کنید. مثلا متن حاوی اسم سیستم عامل ها را تغییر دهید و یا زمان انتظار برای انتخاب سیستم عامل را کم و زیاد کنید. و یا ترتیب قرار گیری آنها در منوی بوت را تغییر دهید.
برای کاربران عادی، ویرایش این منو کمی سخت است. همچنین در ویندوز 7 این قابلیت بسیار محدود است و امکان ایجاد تغییرات را به کاربر نمیدهد.
اما توسط نرم افزار EasyBCD میتوانید هم در ویندوز XP و هم در ویندوز 7 این منوی بوت را به راحتی ویرایش کنید.
و یا
Win+R را فشار دهید تا پنجره Run نمایش داده شود
2.تایپ کنید msconfig و enter را بزنید
3.در تب Boot سیستم عامل های خود را میبینید اونجا میتونین تغییرات خودتون رو اعمال کنید
آخرین ویرایش توسط SOHR@B در تاریخ 14-09-15 انجام شده است
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
|
به طور خلاصه بستگی به بایوس مادربوردتون داره. مثلا روی بعضی از بوردهای گیگا (یا شاید هم خیلیشون، نمیدونم) اگه موقع بوت کلید F12 رو بزنید (در زمان مناسبش) یه منوی انتخاب میاد که البته یکی از گزینه هاش هم بوت از طریق Hard disk هست که اگه بیش از یه هارد داشته باشین کنار این گزیته یه علامت + دیده میشه. حالا اگه به کمک دگمه های بالا و پایین بیایید روی اون گزینه و اینتر رو بزنید هاردهای خودتون رو میبینید که میتونید با بالا و پایین و اینتر انتخاب کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir2121 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amir2121 (15-09-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks