سلام
هفته پیش ویندوز نصب کردم و بلافاصله آنتی ویروس با لایسنس کسپرسکای فعال کردم اما مصرف بالای این سرویس داره اذیت میکنه 30-40 درصد سی پی یو i3 6300 مصرف داره
ویندوز آخرین بیلد از سافت 98 دانلود شده 64 بیت پرو
m2 128gig
رم 8 دوال
کسی راه حلی داره ؟
سلام
هفته پیش ویندوز نصب کردم و بلافاصله آنتی ویروس با لایسنس کسپرسکای فعال کردم اما مصرف بالای این سرویس داره اذیت میکنه 30-40 درصد سی پی یو i3 6300 مصرف داره
ویندوز آخرین بیلد از سافت 98 دانلود شده 64 بیت پرو
m2 128gig
رم 8 دوال
کسی راه حلی داره ؟
|
|
DESTROY SPYING TOOLS را دانلود و اجرا کن و جلوی یکسری از استفاده مایکرو سافت از منابع سیستم بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mnbv172 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این نرم افزار ارور
Error add to hosts. Message: Access to the path 'C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts' is denied.
میده
افلاین انجام بده با RUN AS ADMINبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mnbv172 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با حالت safemod و عادی انجام دادم اینبار مراحل تکمیل شد اما باز هم بعد از ریستارت دوباره فایل اجرا میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سرویس ویندوز اپدیت ویندوز هم غیر فعال کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mnbv172 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
غیرفعال شد اما باز هم پرچم مصرفو دستش گرفتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم جواب نداد مرسی
http://s9.picofile.com/file/8301322950/system.jpg
جدیدا سیستم خاموشم نمیشه یا ریستارت
نسنخه دیگری از ویندوز تهیه کنید . بعد از نصب هم حتما در حالت آنلاین با اون برنامه اول جلوی مصرف منابع رو بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mnbv172 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mnbv172 (22-07-17)
خوب تبریک میگم به ویندوز 10
بیلد جدید دانلود شد ssd فرمت کامل شد باز هم مشکل پابرجاست
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks