سلام
کسی میدونه این بهم ریختگی نوشته ها که عکسش رو هم ضمیمه کردم برای چی هست و چطوری میشه درستش کرد
توی XP قسمت زبان رو که تغییر میدادم به فارسی و تنضیمات دیگه این مورد درست میشد ولی توی ویستا نمیدونم چرا درست نمیشه
کاربر شهرسختافزار
سلام
کسی میدونه این بهم ریختگی نوشته ها که عکسش رو هم ضمیمه کردم برای چی هست و چطوری میشه درستش کرد
توی XP قسمت زبان رو که تغییر میدادم به فارسی و تنضیمات دیگه این مورد درست میشد ولی توی ویستا نمیدونم چرا درست نمیشه
|
|
قسمت Local رو هم فارسی کنید شاید درست شد .
کاربر شهرسختافزار
این قسمت local کجا هست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Beny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من توی regional and language options هر قسمتی که میشد persian گذاشتم و هر جا هم که میشد کشور رو iran انتخاب کردم
نمیدونم شاید بازم جایی رو درست انتخاب نکردم
کاربر شهرسختافزار
کسی نبود کمکی بکنه؟
اگه سي دي ويندوز رو در اختيار داري اونو داخل سيستم بزار و بعد توي قسمت مربوط به زبان تيك قسمت
.... Install All Script & Right to Left رو فعال كن.
بعد از اينكه ويندوز فايل هاي مورد نياز رو كپي كرد يك بار سيستم و ري استارت كن و از از هون قسمت زبان فارسي رو انتخاب كن .
همين
صد سـوز غـم ها مانـده در سـازم كه يكـــ شـب، با گريـه در چشمـانِ گـريـانـت بخــوانـم...
reza76622201 (04-08-09)
کاربر شهرسختافزار
پيرو تاييد فرمايبش Ali آقا قبل از هرچيز بايد معلوم بشه که آيا از فونتهاي استاندارد استفاده مي کنيد يا خير!؟ کما اينکه برنامه اي نصب کرده باشيد که فونت غير استاندارد نصب کرده باشه و باعث همين مشکل بشه. بعد از استاندارد سازي فونت (نصب فونتهاي فارسي سازگار با سيستم عامل ) شما از قسمت Regional and Language Option در تب Regional Option و زير گزينه Standard and formats گزينه Customize رو انتخاب و آيتم Digit Substitution رو به National تغيير بديد و Restart کنيد. ببينيد درست ميشه؟
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks