سلام . دوستان معنی این خطا چه می باشد . ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام . دوستان معنی این خطا چه می باشد . ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
Aaron Swartz (17-06-16), mohammad- (18-06-16)
کاربر شهرسختافزار
وقتی که می خوام منیج رو از مای کامپیوتر باز کنم باز نمیشه و این پیغام میادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوزت یا ایراد داره یا سیستمت ویروسیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط unlimited برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (17-06-16), mohammad- (18-06-16)
کاربر شهرسختافزار
امید جان هیچ سی دی ویندوزی را هم اجرا نمیکنه که بتونم ویندوز رو تعمیر کنم
دقیق تر توضیح بده . متوجه نشدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط unlimited برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
از لینک زیر فایل مورد نظر رو دانلود کن و روش راست کلیک کن و merge رو بزن (اگه run اومد ok کن)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط unlimited برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین درست می شه
فایل
Aaron Swartz (17-06-16), AMD>INTEL (17-06-16), unlimited (17-06-16)
کاربر شهرسختافزار
ممنون رفیق درست شد . این نرم افزار کارش چی بود و مشگل کجا بود
یکسری تغییراتی در رجیستری شما به وجود اومده بود که این فایل درستشون کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط unlimited برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این فایل ساخت من نیست که از من تشکر کنی چون ویندوز ها ساخت مایکروسافت هستن و خودشون این فایل ها رو برای تعمیر ارائه می دن و تو سایت های مختلف پخش می شه و هر کسی از یه جایی دانلودش می کنه
باید عضو تیم برنامه نویسی مایکروسافت باشی از محتوای اینا سر در بیاریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
unlimited (18-06-16)
حتما با این برنامه هم سیستم رو اسکن کنید. رجیستری فیکسر دوستمون اون تغییرات که تو رجیستری به وجود اومده بود رو حل میکنه . بهتره منشا هم بررسی بشه .
malwarebytes
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks