سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط modiret2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک مقدار بیشتر توضیح میدید . از طریق REG EDIT غیر فعال شده یا از طریق بایوس
کاربر شهرسختافزار
باسلام .
روی یه سیستمی درایو نوری +فلش مموری قفل هست .
من روش باز کردن درایو نوری از طریق regedit در آدرس زیر رو بلدم که یه فایل داخلش هست به اسم upperfiter که اون فایل رو پاک میکنی و بعد سیستم رو ریستارت میکنی و درایو نوری باز میشه.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Class\{4d36e965-e325-11ce-bfc1-08002be10318}
میخوام بدونم برای باز کردن فلش باید چیکار کنم از طریق regedit؟
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط modiret2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک مقدار بیشتر توضیح میدید . از طریق REG EDIT غیر فعال شده یا از طریق بایوس
این هم تمام روش هابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PHP Code:https://www.thewindowsclub.com/disable-enable-usb-windowunlock-pen-drive-at-office-or-school-computer/
کاربر شهرسختافزار
از طریق regedit
چون درایو نوری رو از طریق regedit باز میکنم.
سیستم من ی برنامه روشه ک ب تهران وصله و از تهران از راه دور این کارو انجام میدن که درایو نوری و فلش رو میبندن
راه ها رو تو پست قبل یکجا گفته شئهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط modiret2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks