smrbh (30-08-12)
عضو VIP شهرسختافزار
سلام
نیما جان من vmware 7.1.2 دارم که ویندوز 8 توی اون تعریف نشده و هنگام نصب هم ریستارت می کنه ( صحنه نصب در vmware)
اگه ورژن جدید این نرم افزار رو دارین یه امتحانی می کنید ؟
من 32 بیت رو از مایکروسافت دانلود کردم و مشتاقم برای نصب .
راستی درایورهای قطعات رو نتونستم برای دانلود پیدا کنم . یعنی باید از خیرش بگذرم ؟
smrbh (30-08-12)
سلام دوباره
منم استفاده از ویندوز 8 رو به یک هفته رسوندم، آسون، سبک، گرافیکی تر، امن تر(بنا به چند تا تست و همچنین روال موجود) و ...
رو سیستم من تو 3 ثانیه بوت میشه، البته ویندوز 8 یا حداقل نسخه ای که من دارم(اینترپرایس) بعد بوت خود ویندوز 8، chois windows رو میاره و بعد از انتخاب ویندوز 8 بدون صرف زمان واره لاگین پیج شده که پس از وارد کردن رمز و اینترش باز بدون تاخیر رابط مترو و با یک کلیک دوبارتا بدون تاخیر دسکتاپ رو لود میکنه(سیستم عامل رو هارد نصبه نه ssd)
واقعا سرعت لودش عالیه
من سعی کردم نرم افزار هایی که نصب میکنم آخرین ورژن موجود باشن مثلا آفیس 2010 یا گوگل کروم 21 و ...
با اونایی که نصب کردم هیچ مشکلی نداشتم
البته مادربورد من asus هست که همه درایورهای لازم برای ویندوز 8 رو تو سایتش گذاشته و بجز وبکم رو هیچ کدوم مشکلی برای پیداکردن و دانلود درایور نداشتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وبکمم هم خیلی قدیمیه ولی باز سرچ نزدم ببینم درایوری براش پیدا میکنم یا نه
اولش از باب نصب و استفاده(مخصوصا درایور) نگران بودم و تستی نصب کردم ولی از موقعی که نصبیدمش دیگه ولش نکردم(یکبار هم از موقع نصب سویچ نکردم به ویندوز7)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گاهی سکوت بلندترین فریاد است
و زمان صادق ترین قاضی...
پس در درگاه زمان سکوت میکنیم
شاید
حکمی به نفع ما صادر شود
alone in the dark (09-12-12), mehrdad_ab (30-08-12), nima_hl (30-08-12), smrbh (30-08-12), The-Joker (30-08-12)
|
|
سلام به همه ی دوستان و عزیزان .
دوستان می خواستم بپرسم کسی با ویندوز 8 تست بازی زده ببینه چقدر نسبت به ویندوز7 فریم بیشتری می ده .
اصلآ فریم بیشتر می ده یا هر کی گفته چرت گفته .
ویرایش : دوستان درایور گرافیک ویندوز 8 برایه کارتایه سری 4600 اومده ، برایه یکی از دوستام می خوام ، کارتش 4670 هستش و اگه یه لینک بدید ، خیلی ممنون میشم .
آخرین ویرایش توسط The-Joker در تاریخ 30-08-12 انجام شده است
mehrdad_ab (30-08-12), nima_hl (30-08-12)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه vmware دم دست ندارم
برای درایور هم به مشکلی بر خورد نکردم
همه قطعات را خود ویندوز شناخت
درایور گرافیک و صدا را هم دانلود و آپگرید کردم
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط The-Joker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گزینه شماره 2 صحیح میباشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید فریم ریت بازیها تفاوت فاحشی ندارد
درایور ویندوز 8 این سری کارتها هنوز ریلیز نشده است
alone in the dark (09-12-12), mehrdad_ab (30-08-12), smrbh (30-08-12), The-Joker (30-08-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks