سلام دوباره
منم استفاده از ویندوز 8 رو به یک هفته رسوندم، آسون، سبک، گرافیکی تر، امن تر(بنا به چند تا تست و همچنین روال موجود) و ...
رو سیستم من تو 3 ثانیه بوت میشه، البته ویندوز 8 یا حداقل نسخه ای که من دارم(اینترپرایس) بعد بوت خود ویندوز 8، chois windows رو میاره و بعد از انتخاب ویندوز 8 بدون صرف زمان واره لاگین پیج شده که پس از وارد کردن رمز و اینترش باز بدون تاخیر رابط مترو و با یک کلیک دوبارتا بدون تاخیر دسکتاپ رو لود میکنه(سیستم عامل رو هارد نصبه نه ssd)
واقعا سرعت لودش عالیه
من سعی کردم نرم افزار هایی که نصب میکنم آخرین ورژن موجود باشن مثلا آفیس 2010 یا گوگل کروم 21 و ...
با اونایی که نصب کردم هیچ مشکلی نداشتم
البته مادربورد من asus هست که همه درایورهای لازم برای ویندوز 8 رو تو سایتش گذاشته و بجز وبکم رو هیچ کدوم مشکلی برای پیداکردن و دانلود درایور نداشتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وبکمم هم خیلی قدیمیه ولی باز سرچ نزدم ببینم درایوری براش پیدا میکنم یا نه
اولش از باب نصب و استفاده(مخصوصا درایور) نگران بودم و تستی نصب کردم ولی از موقعی که نصبیدمش دیگه ولش نکردم(یکبار هم از موقع نصب سویچ نکردم به ویندوز7)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks