محمد جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر کامپیوتر شما یک سیستم قوی باشد ویندوز 8 تقریبا هیچ تفاوت عملکردی نسبت به 7 ندارد.
ولی در سیستمهای ضعیف بسیار روانتر از 7 عمل مینماید.
برای مثال در نت بوکم با ویندوز 7 زمانی که می خواستم یک فیلم را باز کنم یوزیج پردازنده برای چند ثانیه تقریبا به ماکزیمم میرسید ولی با پلیر دیفالت ویندوز 8 باز کردن فیلم بسیار سریع اتفاق می افتد.
بنظر من در این ورژن بیشتر از اینکه روی هسته کار شده باشد (تیک) بر روی نرم افزارها و سرویس دهنده ها کار شده است.
در مورد fps که تفاوت بسیار کم است ، میزان رم اشغالی در هر دو سیستم برای نسخه 32 بیتی حدود 400 مگابایت بود ( ویندوز 7 استارتر و ویندوز 8 پرو ) سازگاری سخت افزار هم برای این دو سیستم خوب بود ولی باید روی سیستمهای بیشتری نصب گردد. ( اگر مشکل اکتیو شدن حل بشود فکر کنم در 1-2 هفته لااقل روی 20 سیستم نصب کنم )
بریم سراغ تسک منیجر که این ریختی شده
Capture.jpg
همانگونه که مشاهده می فرمائید در تب پروسس نرم افزارها به صورت دسته بندی شده قرار گرفته اند که با اپلیکشنهای در حال اجرا و بعد از آن برنامه های بک گراند به صورت مجزا شروع می شوند.
این لیست بسیار طولانی است و در آخر لیست تمام عملیات درونی خود ویندوز هم قابل مونیتور و اعمال تغییر است.
Untitled1.5.jpg
در تب بعدی پرفومنس قطعات را داریم
Capture1.PNG
در اینجا علاوه بر یوزیج پردازنده و رم میتوانیم از وضعیت هارد دیسکها و شبکه هم مطلع شویم.
در ریسورس مانیتور تغییر چندانی ندیدم و تقریبا مانند تسک منیجر 7 است
Capture2.jpg
اگر بخواهیم بدانیم یک نرم افزار در طول اجرا از منابع چه استفاده ای انجام داده از تب APP history میتوانیم استفاده کنیم
Capture3.PNG
و تصاویر دیگر از سایر تبها
Capture4.jpg

Bookmarks